Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά ανταγωνισμό για τον Άαρον Γουάν-Μπισάκα στο δεξί άκρο της άμυνας και φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Κέραν Τρίπιερ.
Ο 30χρονος Άγγλος δεξιός μπακ, ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με τους ανθρώπους των «Κόκκινων Διαβόλων», να δείχνουν «ζεστοί» για την απόκτηση του, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκερ, θέλει να μεγαλώσει τον ανταγωνισμό στο δεξί άκρο της άμυνας του και βλέπει στον πρώην παίκτη της Μπέρνλι και της Τότεναμ, μια καλή λύση.
Μένει να φανεί αν η Γιουνάιτεντ θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία πάντως, έχει μέχρι στιγμής, 15 συμμετοχές σε La Liga και Champions League.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
