Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μετά το supermax συμβόλαιο, ο Αντεμπάγιο έκανε δώρο στη μαμά του ένα σπίτι

Όπως τόνισε ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ των Χιτ, η μητέρα του περίμενε 56 χρόνια για ένα σπίτι


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι Μαϊάμι Χιτ συμφώνησαν με τον Μπαμ Αντεμπάγιο για νέο συμβόλαιο, μέχρι το 2026, και μάλιστα supermax και θα του αποφέρει συνολικά 163 εκατ. δολάρια.

Ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ δεν έχει ξεχάσει ποτέ τι του πρόσφερε η μητέρα του όλα αυτά τα χρόνια (ο Νιγηριανός πατέρας του δεν ήταν στο πλευρό τους) αποφασίζοντας να της κάνει ένα τεράστιο δώρο γενεθλίων, για να την κάνει να χαμογελάσει και πάλι.

Συγκεκριμένα, της αγόρασε ένα νέο σπίτι, μετά από 56 χρόνια αναμονής, όπως ο ίδιος αναφέρει. "56 χρόνια αναμονής. Χρόνια πολλά στον κόσμο μου. Σου αξίζουν ακόμη περισσότερα", έγραψε χαρακτηριστικά. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ