Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μάντζιος: Το σημερινό είναι σαν νίκη

Ο τεχνικός του Άρη για την ισοπαλία στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (2-2)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα της NOVA αμέσως μετά τη λήξη:

«Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια. Σε καμία στιγμή δε νομίζω ότι ήμασταν χειρότεροι για να χάνουμε. Στην πρώτη φάση του ο Ατρόμητος κέρδιε το πέναλτι, έκανε το γκολ χωρίς ουσιαστικά ο τερματοφύλακας μας να έχει πιάσει τη μπάλα ως τότε. Στην αρχή του δευτέρου μέρους, δεχτήκαμε το 2-0 και έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα. Η ομάδα, όμως, έδειξε χαρακτήρα. Δείχνουμε ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και συνεχιζουμε τώρα. Ήταν το τρίτο ματς σε επτά ημέρες, είχαμε μόνο δύο ημέρες ξεκούρασης και γι' αυτό αξίζουν τα παιδιά πολλά συγχαρητήρια».

Ερωτηθείς για το αν το σημερινό αποτέλεσμα βοηθά ψυχολογικά την ομάδα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα βοηθά, αλλά αυτό είναι διαφορετικό παιχνίδι. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστεί η ομάδα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές. Πρέπει να τις ζεις λίγο και να προχωράς στην επόμενη μέρα. Για εμάς, το σημερινό είναι σα νίκη. Κλείνουμε τρία παιχνίδια σε μια βδομαδα, πρέπει να ξεκουραστούμε και να συνεχίσουμε προς το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν πίστεψε ότι το παιχνίδι τελείωσε στο 2-0:

«Δεν πιστέψαμε ότι τελείωσε το ματς. Σίγουρα δυσκολεύει, όταν είσαι από το 35' με δέκα παίκτες, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται. Δεν το παρατήσαμε, το πιστέψαμε και, έτσι όπως εξελίχθηκε, είναι για εμάς σα νίκη».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ