0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο δικηγόρος του Πετράκου μιλά για σχέδιο μαζικής δολοφονίας ανθρώπων στα νοσοκομεία

Αδιανόητες καταγγελίες από δικηγόρο σχετικά με τον κοροναϊό

Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος εκπροσωπεί τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο, έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα σε μια σειρά δημοσιεύσεων στην σελίδα του στο Facebookστις οποίες παρουσιάζει παντελώς ανυπόστατα στοιχεία περί συνομωσιών σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού.

Μάλιστα σε μια σημερινή του ανάρτηση με αφορμή την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για 622 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ με κοροναϊό, ο κ. Αντωνιάδης ισχυρίζεται χωρίς ωστόσο να φέρνει καμία απόδειξη ότι υπάρχει «κεντρική οδηγία για μαζική εκ προθέσεως δολοφονία στα δημόσια νοσοκομεία». Όπως ισχυρίζεται έχει στη διάθεσή του στοιχεία που έχει συγκεντρώσει από αναρτήσεις και σχόλια στο Facebook (!)  βάσει των οποίων «αποδεικνύεται» ότι υπάρχει «κεντρικός σχεδιασμός για τη δημιουργία λίστας τρόμου και θανάτων».  Αναφέρει ότι «εκθέτουν στον Covid» ευπαθείς ανθρώπους που μπαίνουν στα νοσοκομεία χωρίς κοροναϊό και με την «βοήθεια της διασωλήνωσης» μπορεί να τους σκοτώσουν.

Ζητά μάλιστα από τους ακολούθους του να μοιραστούν μέσα από τα σχόλια δικές τους εμπειρίες που να αποδεικνύουν τα λεγόμενά του.

 

Ο κ. Αντωνιάδης είναι γνωστός για τις ακραίες απόψεις του, ενώ πρόσφατα συγκέντρωνε «Ναι» κάτω από μια ανάρτησή του ισχυριζόμενος ότι έτσι θα μπορούσε να στείλει εξώδικο αίτημα στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια για να ανακληθεί η απόφαση σύμφωνα με την οποία παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί δεν μπορούν να φοιτήσουν στα σχολεία.

Μάλιστα, ο κ. Αντωνιάδης στο παρελθόν έχει υπάρξει συνήγορος της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα του Ηλία Κασιδιάρη.

Πλέον αναμένεται η επέμβαση εισαγγελέα σε τόσο σοβαρές καταγγελίες που μπορεί να προκαλέσουν τρομοκρατία και να οδηγήσουν ακόμα και ανθρώπους να μην πάνε στο νοσοκομείο, ενώ χρήζουν ιατρικής περίθαλψης.


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ