0 ΣΧΟΛΙΑ

Ακόμα ένας μεταλλικός μονόλιθος εμφανίστηκε στην Καλιφόρνια

Και λίγο μετά εξαφανίστηκε!

Με την ίδια ταχύτητα που εμφανίζονται… εξαφανίζονται! Ένας ακόμα μυστηριώδης μεταλλικός μονόλιθος εμφανίστηκε αυτή τη φορά στα στην κορυφή Atascadero του Pine Mountain στην Καλιφόρνια. Τελικά και αυτός εξαφανίστηκε!

Η αρχή είχε γίνει στα τέλη Νοεμβρίου, όταν ένας μυστηριώδης μεταλλικός μονόλιθος 9 ποδιών εμφανίστηκε στη Γιούτα. Την προηγούμενη Παρασκευή, εξαφανίστηκε τόσο μυστηριωδώς όσο εμφανίστηκε, αφήνοντας ένα τριγωνικό σχήμα στο έδαφος.

Όπως αναφέρει η Atascadero News, την Τετάρτη το πρωί ο μονόλιθος εμφανίστηκε στην κορυφή του βουνού πεύκων του Atascadero και δεκάδες κάτοικοι της περιοχής και πεζοπόροι έσπευσαν για να δουν το αντικείμενο.

Ο μονόλιθος φαίνεται να ήταν κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, ύψους 10 ποδιών και πλάτους 18 ιντσών και δεν έδειχνε τόσο καλά στερεωμένος, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος σχετικά εύκολα μπορούσε να τον γκρεμίσει, όπως και έγινε σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ της εφημερίδας το οποίο αναφέρει πως ομάδα ατόμων βανδάλισε και αφαίρεσε από το σημείο τοποθετώντας στη θέση του έναν ξύλινο σταυρό.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες ένας παρόμοιος μονόλιθος εμφανίστηκε και σε έναν χώρο στη Ρουμανία!


Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!
(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ