1 ΣΧΟΛΙΑ

Παρέμβαση Σιμιτζόγλου για τις δηλώσεις Κούγια

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ζήτησε να διερευνηθούν όσα κατήγγειλε ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου απέστειλε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για να διερευνηθούν όσα καταγγέλλει ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας.

Συγκεκριμένα, μετά το Λάρισα-Άρης 0-3, ο Αλέξης Κούγιας είπε, μεταξύ άλλων, το εξής: "Ζητάω από τον Θόδωρο Καρυπίδη να βγει δημόσια και να πει τι μου είπε στο βενζινάδικο στη BP στην Βουλιαγμένη, που βάζουμε βενζίνη και πλένουμε τα αυτοκίνητα μας, για τη σχέση του και σε προσωπικό επίπεδο και σε ποδοσφαιρικό με τον Καραντώνη (σ.σ. διαιτητής του ματς). Τον προκαλώ να βγει και να το πει σαν άντρας που φοράει παντελόνια.

Τον προκαλώ επίσης να βγει και να πει δημοσίως τι μου είπε στο τηλέφωνο που με πήρε αμέσως μετά από τη δημόσια τοποθέτηση μου, για να με καθησυχάσει και να με διαβεβαιώσει ότι ο Καραντώνης θα παίξει 50-50. Ζητάω τώρα από τον Καραντώνη να βγει και να πει δημοσίως τι σχέση έχει με τον Καρυπίδη".


Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!
(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aekbox - 3/12/2020 14:11

Σε χρόνο dt θα το κλείσουν το θέμα με αοριστολογίες και νομικίστικες ντρίπλες ,σε θέματα συνειρμών θα καταλήξει , σε υποθέσεις και στο τέλος ένοχη θα βρεθεί η ΑΕΚ ...χα χα ...

Μετά από τόσα χρόνια το ξέρουμε το έργο ... εδώ άλλα και άλλα έγιναν γαργάρα ...

ΕΠΟΜΕΝΟ