0 ΣΧΟΛΙΑ

Ομπάμα: Ρώτησα αν υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά δεν μπορώ να σας πω τι έμαθα (VIDEO)

Η σιωπή του... προς απάντησή μας!

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ίσως αποκάλυψε εμμέσως ότι υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη εξωγήινων!

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Στίβεν Κόμπερτ και την εκπομπή του, ο 44ος Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει πρόσβαση σε διαβαθμισμένες πληροφορίες για εξωγήινους όσο βρισκόταν στον Λευκό Οίκο. Ωστόσο αρνήθηκε να πει όσα έμαθε.

«Σίγουρα ρώτησα για αυτό», είπε ο Ομπάμα όταν ο Κόλμπερτ τον ρώτησε σχετικά με τα UFO κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, για να προωθήσει το «A Promised Land», το νέο βιβλίο του Ομπάμα. Όταν όμως ο Κόλμπερτ ζήτησε να μάθει τι είχε ανακαλύψει ο Ομπάμα αυτός του απάντησε απλώς: «Δεν μπορώ να σου πω. Συγνώμη».

 

Ο Κόλμπερτ πάντως πήρε αυτή την «σιωπή» ως απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι. «Εντάξει, θα το πάρω ως ναι», είπε. «Επειδή αν δεν υπήρχαν, θα έλεγες ότι δεν υπήρχε κανένα. Μόλις παίξατε το χέρι σας. Νόμιζα ότι ήσουν παίκτης του πόκερ».

Ο Ομπάμα δεν έκανε τίποτα για να αντιστρέψει το συμπέρασμα του Κόλμπερτ. «Μη διστάσετε να το σκεφτείτε», είπε ο πρώην πρόεδρος.

«Κάποτε τα UFO και το Ρόσγουελ ήταν η μεγαλύτερη συνωμοσία. Και τώρα φαίνεται τόσο κοινή η ιδέα ότι η κυβέρνηση μπορεί να έχει ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο », δήλωσε ο Ομπάμα. Ενώ ο Αμερικανός δημοσιογράφος, έτρεξε να συμπληρώσει «Τώρα η μεγαλύτερη συνωμοσία είναι ότι οι άνθρωποι στο Μίσιγκαν ψηφίζουν».


Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!
(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ