2 ΣΧΟΛΙΑ

Πάει για σβήσιμο το γκράφιτι του Μαραντόνα στη Καλαμαριά (VIDEO)

Γονείς και διευθύντρια θεωρούν πως ο Αργεντινός δεν αποτελεί καλό πρότυπο για τα παιδιά, με όσα έκανε εκτός αγωνιστικών χώρων

Άδοξο τέλος θα έχει όπως όλα δείχνουν το γκράφιτι του Ντιέγκο Μαραντόνα που φιλοξενείται τις τελευταίες μέρες στην Καλαμαριά.

Όπως έγινε γνωστό, τόσο ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, όσο και η διευθύντρια, αντέδρασαν στην εικόνα του.

Ο λόγος είναι όχι τα όσα έκανε εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά εκτός αυτού.

Θεωρούν λοιπόν οτι οι καταχρήσεις τις οποίες έκανε ο Αργεντίνος και η γενικότερη εικόνα του, όταν δεν έπαιζε ποδόσφαιρο, δεν ήταν τέτοια που να μπορεί να φιλοξενηθεί η εικόνα του σε σχολείο και να αποτελεί πρότυπο για τα παιδιά.

 

Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!
(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
FirstInLastOut - 2/12/2020 18:29

Εδώ ταιριάζει γάντι το "Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί".


Λες και ένα έθνος ολόκληρο που κήρυξε τριήμερο πένθος δεν ήξερε για την εξωγηπεδική ζωή του Μαραντόνα. Λες και σύσσωμος ο κόσμος του ποδοσφαίρου που τον τίμησε με κάθε τρόπο δεν ήξερε για τα καμώματά του. Τρελάθηκαν όλοι αυτοί;... Συνέχεια

Εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο ένοιωσαν την ανάγκη να αποτίσουν ένα τελευταίο φόρο τιμής σε αυτόν τον άνθρωπο έχοντας πλήρη επίγνωση του τι έκανε εκτός γηπέδων. Δε σημαίνει ούτε ότι συμφωνούν, ούτε ότι του δίνουν συγχωροχάρτι. Μπορούν όμως να καταλάβουν το πόσο σημαντικά και άξια αναφοράς ήταν τα κατορθώματά του εντός γηπέδων και αυτά που εκπροσωπούσε όταν είχε την μπάλα στα πόδια του.


Αλλά ξέχασα … Εδώ έχουμε να κάνουμε με τους κήνσορες της ηθικολογίας και τους ινστρούχτορες της ανωτάτης νοικοκυροσύνης. Τη στιγμή που μιλάμε τα παιδιά σας κατακλύζονται από μουσικές και εικόνες που προβάλλουν τα ναρκωτικά, το εύκολο χρήμα, την αντιμετώπιση των γυναικών ως αντικείμενα κτλ. Όλα αυτά με την έγκριση του κράτους. Και μην πάμε παρακάτω, πως τα παιδιά σας μαθαίνουν από εσάς τους ίδιους να γίνονται οι βολεψάκηδες, οι παρτάκηδες και οι ωχαδερφιστές της επόμενης γενιάς. Αλλά ο Μαραντόνα σας χάλασε το έργο.

jahmartin - 2/12/2020 17:06

Το λες και σκοταδισμό...

ΕΠΟΜΕΝΟ