Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ο ερυθρόλευκος Τύπος έχουν ξεκινήσει, από το βράδυ της Τρίτης, το κλάμα για το πέναλτι που υπέδειξε ο Χιλ Μανθάνο, υπέρ της Μαρσέιγ, σε χέρι του Ραφίνια, πέναλτι με το οποίο η ομάδα της Μασσαλίας πέτυχε την πλήρη ανατροπή και νίκησε 2-1 στο "Βελοντρόμ".
Όμως, δυστυχώς για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, η αλήθεια της εικόνας δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης.
Στη gallery μπορείτε να δείτε το καρέ που είδε ο VAR και συμβούλευσε τον Μανθάνο να δείξει την άσπρη βούλα. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, την ώρα που η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Ραφίνια, το χέρι είναι πάνω στη γραμμή, άρα υπάρχει πέναλτι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πόση ντροπή αυτός ο σύλλογος. Αυτά τα καραγκιοζιλίκια κάνει ΕΥΤΥΧΩΣ και στην Ευρώπη και δε θα τον πάρουν ποτέ στα σοβαρά όταν γκρινιάζει για τα εγχώρια. Η ιστορία του ψεύτη βοσκού μάλλον είναι άγνωστη στο λιμάνι.
Δεν με ενδιαφέρει και πολύ,αλλά απ ότι θυμάμαι με το βαζελα του παπουτσελη ήταν πιο έξω....περαστικά!!!ολα εδώ πληρώνονται.μακάρι να ήταν πιο έξω και να το έδινε και πάλι.
Μη έχοντας δει αυτη την φωτο και σε συνδυασμό με το κλάμα των μέσων ενημερωσης (τελικά δήθεν αντικειμενικες πολλές φυλλάδες) σκεφθηκα μήπως έχουν δικιο οι οπαδοί της ευρωθρυλωτας για το δεύτερο πέναλντυ !! Τελικά παλι χωρίς βαση οι διαμαρτυρίες τους Μάρθα βουρτση ηταν είναι και θα είναι!!!!
Που σαι ρε Ντιεγκο να πας να μικρυνεις λιγο την γραμμη να κερδισει ο γαυρος.
Το χειροτερο δεν ειναι το πεναλντυ που ετσι κι αλλιως δεν θα κοστισει την προκριση.Αυτο που δεν μπορουν να χωνεψουν με τιποτα οι γαυροι ειναι να σε αντιμετωπιζουν στην ευρωπη σαν μια ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΟΜΑΔΑ....την στιγμη που οι ιδιοι προσπαθουν να μας πεισουν για την ανυπαρκτη ευρωπαικη τους υποσταση....χαχαχαχα
το σωμα του ειναι μεσα στην περιοχη γιατι φωναζουν οι gay??ο ορισμος του πεναλτι απλωμενο χερι μονο στο var θα φαινοταν αυτο!!!πεναλταρα λεμε
Ότι δίνεις περνεις.......τα πάντα στον αθλητισμό και στην ζωή είναι ρόδα και γυρίζουν κάποια στιγμή. Μόνο ΑΕΚΑΡΑ!!!!!!!!!!
Άν προσέξουμε σωστά τις επαναλήψεις από διάφορες κάμερες της συγκεκριμένης φάσης, θα διαπιστώσουμε πως το αριστερό πόδι του Ραφίνια ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΠΑΝΩ στη γραμμή. Άρα πέναλτυ. Τέλος.
μπράβο στην Μαρσειγ !!! κάκιστη εντύπωση μου έκανε η κλάψα και τα σχόλια των αθλητικών εκπομπών καθώς και ο χρόνος που αφιέρωσαν για το παιχνίδι του γαυρου , βγάλτε τα VAR τώρα να μπορεί ο βρωμογαυρος να αλλοιώνει αγώνες
Εγώ θα ήθελα από κάποιον που έχει πραγματικά γνώση του κανονισμού να μας πει... γιατί αν η γραμμή μετράει για μέσα, είναι ξεκάθαρα πέναλτι... αν η γραμμή μετράει ως όριο τότε ήταν φάουλ πάνω στην γραμμή. 'Οπως και να χει ο γαύρος όχι απλά αξίζει τέτοια σφυρίγματα.. και χειρότερα θα έλεγα και μάλιστα για χρόνια ακόμα!
Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος:
".
"Οι γραμμές ανήκουν στις περιοχές των οποίων αποτελούν τα όρια".
Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τους μαιτρ της λογικής "τα δικά μου, δικά μου και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα δικά σου και αυτά δικά μου".
Μην τσιμπάτε από αυτά που ακούτε. Ενώ ξέρουν ότι λένε παρλαπίπες, στηρίζονται στο ότι απευθύνονται, όχι σε φιλάθλους που θέλουν να ενημερωθούν, αλλά σε κολλημένους που ψάχνουν για έτοιμα άλλοθι. Δυστυχώς, τα ίδια γίνονται και στην πολιτική.
Εν προκειμένω, για να σου λύσω την απορία, το πρόβλημα δεν είναι το πέναλτι. Το πρόβλημα είναι, μετά από ένα καλοκαίρι που και τα λεφτά του Τσ. Λιγκ πήρανε και παίχτες μοσχοπούλησαν, να μην αμφισβητηθεί ο "πρόεδρος" και οι επιλογές του από κανένα. Ξέρεις τι μελάνι έχουν χύσει για να βγάλουν τον Μελισσανίδη τσιγκούνη και το δικό τους ανοιχτοχέρη; Χθες το βράδυ έβγαζαν όσους έλεγαν στο τηλέφωνο ότι η χρονιά του γαύρου στην Ευρώπη ήταν αποτυχημένη είτε τρελούς είτε "ψευτο-Ολυμπιακούς
Όσο για τους τάχα μου αντικειμενικούς συντάκτες του ΟΣΦΠ… Σας τα έχει πει ο Μιαούλης on air, ότι όταν οι άλλοι ρεπόρτερ είναι στο δρόμο από το πρωί ως το βράδυ, οι δικοί τους παίζουνε πασιέντζα στο PC και περιμένουν να χτυπήσει το τηλέφωνο για να αρχίσει η υπαγόρευση κειμένου. Ο ένας (κάνει το βράδυ επικοινωνία και είναι όντως καλό παιδί) που μνημονεύουν όλοι επειδή σιχάθηκε μια περίοδο και έφυγε από την εφημερίδα, το έκανε επειδή δουλεύει από χόμπι και δεν έχει ανάγκη. Δε γουστάρει υποβολείς αλλά δε διαφωνεί στην ουσία με το δόγμα ότι "ο ΟΣΦΠ είναι ο πρόεδρός του".
Η γραμμή είναι περιοχή.
και επίσης... να το πεις και του Θαναηλάκη...
Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα... Επίσης να πω ότι το γκολ που ακυρώνεται στο 3-3 στο παιχνίδι Γκλάντμπαχ - Ίντερ, είναι αντίστοιχη φάση με αυτό της Τούμπας που μας έχουν πρήξει εδώ και 3 χρόνια!!
Μπορει το σωμα του να ηταν εξω απο την περιοχη αλλα η ψυχη του ηταν μεσα!!!!Ετσι ελεγε καποτε η θυρα 7 για το πεναλτι του παπουτσελλη αστα λουστουνε τωρα
Ας κάνατε ομάδα να κερδίζατε και την διαιτησία.... Θα έλεγαν κάποιοι κάποτε!
Ναι αλλα στο Καραϊσκάκη η περιοχή είναι πιο μικρή, άρα δεν είναι πέναλτυ.
το σκορ έγραψε 2-1...καληνύχτα σας!
ευρώ πεικη διαιτησια
Να κάνουν ομάδα να νικάνε και τους διαιτητές, όπως έλεγε ένας "τιμιος" παράγοντας
Πρέπει να το ευχαριστηθηκε όλη η ποδοσφαιροφιλη Ελλάδα
ΤΣΟΥΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Τόσα χρόνια φώναζαν όλες οι ομάδες κ κάνατε πως δεν ακούτε, τώρα ήρθε η σειρά μας, να δείτε τη γλύκα..
Καραπαπαριδικα κλάματα!!!
Οταν το VAR προσφέρει ....ηδονη!!
Κάθε αδικία (που εδώ δεν υπάρχει) εναντίον τού βόθρου είναι δικαιοσύνη υπέρ του ποδοσφαίρου...και κάθε ήττα του είναι νίκη του αθλητισμού....δεν ξεχνώ....https://youtu.be/wVCc_RIQdl8
Ετσι για να δειτε τι τραβαγαμε τοσα χρονια με την βρωμο ομαδα σας.καμια λυπηση.οταν ο τζορτζεβιτς ο αλεξανδρης και τοσοι αλλοι παταγαν την μπαλα εκαναν βουτιες και περνατε πεναλτακια ηταν καλα.καλα να παθετε!!!!
Ετσι για να δειτε τι τραβαγαμε τοσα χρονια με την βρωμο ομαδα σας.καμια λυπηση.οταν ο τζορτζεβιτς ο αλεξανδρης και τοσοι αλλοι παταγαν την μπαλα εκαναν βουτιες και περνατε πεναλτακια ηταν καλα.καλα να παθετε!!!!
με μια ευκαιρία όλη κι όλη στο 89 βγαίνεις και λες ότι σε αδίκησαν γιατί δεν έδωσαν ένα φάουλ σε μια φάση που είχες χάσει τη διεκδίκηση της μπάλας. Ε το λες και Θεία Δίκη αυτό που έγινε χθες.
Εγω παντως βλεπω οτι η μπαλα ειναι πανω απο τη γραμμη (αν εστω μια τριχα της μπαλας ή η προβολη αυτης μιας και ειναι στον αερα ακουμπαει γραμμη τοτε θεωρειται εντος ) οποτε σωστα δοθηκε πεναλτι. Ενταξει οι γαυροι γνωριζουμε πως αντιλαμβανονται το παιχνιδι και τη διαιτησια, αυτο που μου κανει τεραστια ετνυπωση ομως ειναι απο τους δημοσιογραφους που τους θεωρω αντικειμενικους γιατι αναφερουν για τεραστια αδικια!
Ακριβως αυτο. Αλλο να ακους ρεπορτερ του ολυμπιακου και αλλο τους δηθεν...αντικειμενικους και "ουδετερους" που ενω ουδεποτε λενε τιποτα για τις ευνοιες του ολυμπιακου σε Ελλαδα και Ευρωπη τωρα περιπου μιλουν για...σφαγη του θρυνου. Αλλα αποκορυφωμα απο τους ιδιους ειναι να μας λενε οτι η Μαντσεστερ Σιτυ δεν ειναι μεγαλη ομαδα γιατι...δεν κερδισε εκτος εδρας τη Πορτο! Οταν 10 λεπτα πριν τη ληξη σημειωσαν τερμα οριακα οφ σαιντ, αν μετρουσε φυσικα θα ηταν μεγαλη ομαδα η Σιτυ. Ξεχασαν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οτι πριν μια εβδομαδα και αυτους τους κερδισαν δυσκολα μολις με 1-0. Ενω να θυμισωμε οτι και οι ιδιοι καποτε με κατι τετοιες (αδιαφορες) "μικρες" ομαδες οπως η Αρσεναλ προκρινονταν στις επομενες φασεις...κυριοι "αντικειμενικοι" δημοσιογραφοι.
Γιατι ΠΟΤΕ δεν ήταν "αντικειμενικοί"
Έεεεεεετσιιιιιιιι....να τσούζει....
Μπροστά σε αυτά που έχουν κάνει αυτά τα σθχάματα αυτό είναι πτάισμα. Κλαίνε με αυτά γιατί δεν έχουν φάει χειρουργεία χωρίς αναισθητικό. Τι νομίχανε ότι ο τερμας της Μαρσείγ θα κάνει πίσω πίσω βήματα μεσα στο τέρμα σαν του Άρη? Κανένα έλεος!
Η γραμμή θεωρείται μέρος της περιοχής. Είναι καθαρό πεναλντι γι αυτό και δεν πήγε καν να το δει και αποφασίζει ο βαρ. Όσο για το αν συνέβαινε σε εμάς, πιστεύω θα την πέφταμε, δικαίως, στον αμυντικο (βλ.Μπακακη) που θα έκανε τέτοια μαλακια να βγει προς τη μπάλα με τα χέρια στον αέρα! Τώρα οι γαύροι έχουν τη γνωστή τακτική της κλάψες και της επιθετικής προπαγάνδας ακόμα και στην ΟΥΕΦΑ για να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Εδώ βγήκε με τη Σιτι ο άλλος να κάνει παράπονα, αντί να πει κι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ευχαριστώ που δεν άρπαξε 5-6!
Ρε παιδιά άλλο να πεις ατυχία που είναι μέσα, και άλλο να λες ότι σε αδικήσανε.
Είναι πέναλτι. Οριακό μεν, αλλά πέναλτι. Ας σκούζουν όσο θέλουν! Θα κάνουν αποχή από τους αγώνες του cl οι βόθροι; Το παραδάκι να πέφτει κι όλοι οι άλλοι να πάνε να ξυριστούν! Ακόμα να καταλάβουν ότι οι απειλές τους δεν περνάνε πουθενά. Θα πας να κάνεις το μάγκα στην Ουέφα και να την απειλήσεις ότι θα φύγεις; Αφοδεύτηκε η Ουέφα!
ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΑΥΡΟΙ...ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 'ΗΘΙΚΟΣ' ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.....
Ας ήταν η γραμμή της σέντρας και ας το έδινε πέναλτι πάλι μπράβο θα έλεγα και θα χαιρόμουν με τους βιαστές του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον παιδικών-εφηβικών χρόνων μας! Μόνο τα χειρότερα για τον χειρότερο σύλλογο της γης από ανακάλυψης ποδοσφαίρου!
Αξία ανεκτίμητη να κλαίει γαύρος για διαιτησία, δικαίως ή αδίκως.
Το VAR ξεσκεπάζει πολλές παλιές πρακτικές και πέφτουν οι μάσκες. Σίγουρα γίνονται και λάθη αλλά όσο οι VARίστες φοβούνται τον έλεγχο και οι διαιτητές έχουν μια στήριξη "έτσι μου είπε το VAR" θα πάει μια χαρά.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τα είπε όλα ο Ασβεστάς σε ένα άρθρο του όσοι δεν θέλουν το VAR είναι για λαμογιές.
Το χάρηκα με την ψυχούλα μου αλλά και εμείς στην θέση τους τα ίδια θα λέγαμε. Πολύ οριακό και για εμένα δεν είναι πέναλντι καν..
Καλά μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Και σε εμάς αν είχε γίνει τα ίδια θα λέγαμε με μια τόσο οριακή φάση.
Παντως για να ειμαστε ειλικρινεις αν ειχε δωθει τετοιο πεναλτι σε βαρος μας κ εμεις θα ειμασταν απογοητευμενοι...Φυσικα κ δεν με ενοχλει η συμπασχω αυτους του θρυνου καρφι δεν μου καιγεται..Εχουμε δει τα πανδηνα απο αυτους....
Ξεκάθαρα τα πράγματα και από χθες τους έχουμε στην κλάψα. Δεν υποφέρονται ,τι προσπαθούν να κερδίσουν ;