0 ΣΧΟΛΙΑ

Θεσσαλονίκη: Η αυτοθυσία της θείας έσωσε τα δύο μικρότερα αδέρφια

Δυστυχώς ήταν αργά για το 16χρονο παιδί

Η αυτοθυσία της θείας των παιδιών έσωσε τη ζωή των δύο αδερφών που διέμεναν στο διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης που τυλίχτηκε στις φλόγες το πρωί της Τρίτης και στο οποίο όμως βρήκε τραγικό θάνατο  το τρίτο παιδί της οικογένειας, ένα 16χρονο αγόρι.

Λόγω της απουσίας της μητέρας των παιδιών, στο διαμέρισμα βρισκόταν η θεία τους. Αποχώρησε για λίγα λεπτά και τότε η έφηβη ανιψιά της την ειδοποίησε τηλεφωνικά πως ξέσπασε φωτιά στο σπίτι.

Τότε εκείνη επέστρεψε όσο πιο γρήγορα μπορούσε και με αυτοθυσία μπήκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα και κατάφερε να βγάλει τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας. Στην προσπάθειά της, κάηκε μέρος του τριχωτού της κεφαλής της.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, o 16χρονος ενδεχομένως να προσπάθησε να ανάψει ένα ηλεκτρικό σώμα προκειμένου να ζεσταθεί, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ξέσπασε φωτιά στο δωμάτιό του.

Η μητέρα των παιδιών, η οποία είναι από την Αλβανία, φέρεται να είχε φύγει για να επισκεφτεί την χώρα καταγωγής της από χθες, ενώ ο πατέρας τους βρισκόταν στην δουλειά του.


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ