Quantcast
NEWS
26 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αμετανόητοι Τσακίρης-Κιντής

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος έδωσε την άδεια στην ΑΕΚ να αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη, παρότι η ΠΑΕ συνέχισε να... τσινάει

Το ρεσιτάλ γραφικότητας από τους Τσακίρη-Κιντή συνεχίστηκε, σε ένα ακόμα επεισόδιο ανάμεσα σε αυτούς και του... κόμπλεξ που τρέφουν προς την ΑΕΚ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ο ΑΕΚτζής πρόεδρος, δεν έδιναν την συγκατάθεσή τους στο να διεξαχθεί εκεί ο επαναληπτικός με τη Νταντί, με τη δικαιολογία ότι εκείνη την ημέρα έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίαση της ομάδας τους. Παρά λοιπόν τις πιέσεις που δέχθηκαν, αυτοί ήταν αμετάκλητοι. Δεν είχαν σκεφτεί όμως κάτι σημαντικό. Πως η χρήση του γηπέδου ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον Ερασιτέχνη.

Έτσι λοιπόν η Ένωση έκανε κρούση κατευθείαν στον αποκλειστικό υπεύθυνο και όπως έλεγαν ανεπίσημα από την ΑΕΚ, δεν χρειάστηκε να μιλήσουν και πάλι με την ΠΑΕ. Το μόνο που τους απασχολούσε ήταν να βρεθεί έδρα, κάτι που τελικά έγινε. Μάλιστα, Τσακίρης και Κιντής φέρονται να μην γνώριζαν τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα, αφού δεν τους ρώτησε κανείς. Αν όντως λοιπόν ισχύουν οι ισχυρισμοί της ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος, ότι την Πέμπτη ήταν προγραμματισμένη η παρουσίαση της ομάδας, λογικά από σήμερα θα πρέπει να ψάχνουν άλλο μέρος για να γίνει ή να αλλάξουν ημερομηνία. Και αυτό γιατί ο δικέφαλος, ύστερα και από την συγκατάθεση της ΟΥΕΦΑ, θα αγωνιστεί στην έδρα τους.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ