To Sky Sports διενέργησε ψηφοφορία στο twitter σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, με αφορμή τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Ο Λιονέλ Μέσι, αρχικά, είχε πάρει κεφάλι στο σχετικό poll, με τον Ρονάλντο να είναι τρίτος, τον Μαραντόνα τρίτος και 4ος ήταν ο Πελέ.
Στο φινάλε της ψηφοφορίας και ύστερα από σχεδόν μισό εκατομμύριο ψήφους, ο Πορτογάλος επικράτησε, οριακά, του Αργεντινού, συγκεντρώνοντας το 35.8% της προτίμησης των συμμετεχόντων, ενώ ο Μέσι βγήκε δεύτερος με 35,4 (διαφορά στο 0,4).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
το ναλες οτι ο Ροναλντο ειναι ανωτερος απο Πελε,Μαραντονα,Μεσσι ειναι σαν να ισχυριζεσαι οτι ο Μανος Χατζιδακης τον οποιον λατρευω και θαυμαζω απεριοριστα, ειναι πιο σπουδαιος συνθετης απο τους Μπαχ,Μοτσαρτ,Μπετοβεν!Υ.Γ ηλιθιοτητες απο καποιο βρετανικο μεσο,που φαινεται οτι ακομα δεν μπορουν να ξεπερασουν . ας κανουν και ενα γκαλοπ στην νοτια αμερικη να γελασουμε λιγακι!
Γενικά η συζήτηση για τον κορυφαίο όλων των εποχών θερώ ότι είναι ανούσια , πόσο μάλλον κάτι τέτοιες αστειες ψηφοφορίες που ψηφίζουν ινφλουενσερς και άλλοι χρήστες του διαδικτύου (όπως γυναίκες που δεν βλέπουν ποδόσφαιρο και απλά ψηφίζουν ποιος τους αρέσει πιο πολύ) για χαβαλε.
γελάει ο κόσμος με αυτήν την ψηφοφορία..
Πελε Μαραντόνα με όποια σειρά θέλετε και μετά όλοι οι άλλοι..