0 ΣΧΟΛΙΑ

Προετοιμάζεται για τον κλειστό η Πόλακ

Η Ελένη Πόλακ υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως βρίσκεται στην αρχή ενός οστικού οιδήματος. Η νεαρή πρωταθλήτρια του επί κοντώ την τελευταία εβδομάδα απέχει από τις προπονήσεις και την ερχόμενη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί να εξεταστεί από τον γιατρό του ΣΕΓΑΣ, Διονύση Χίσσα, ώστε να έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το χρόνο αποκατάστασης του προβλήματός της.

«Είναι σε καλή κατάσταση, αφού η προετοιμασία το προηγούμενο διάστημα εξελίχθηκε δίχως προβλήματα. Οι ενοχλήσεις δεν είναι έντονες, ωστόσο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο προγραμματισμός που έχουμε κάνει αφορά τις διοργανώσεις του χειμώνα.


Δυστυχώς, με την υπάρχουσα κατάσταση - ακυρώσεις διοργανώσεων, λόγω πανδημίας - δεν μπορούμε ακόμη να ξέρουμε σε ποιους αγώνες θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στο εξωτερικό. Αν όλα πάνε καλά, η Ελένη θα αγωνιστεί σε μίτινγκ στην Ευρώπη, καθώς και σε αγώνες στην Ελλάδα», εξήγησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μανώλης Καραγιάννης, συμπληρώνοντας πως:

«Το ιδανικό για την Ελένη θα είναι να πετύχει το όριο (4,70 μ.) των Ολυμπιακών Αγώνων, στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου».
Η Πόλακ έχει ήδη το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, ωστόσο για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς του Τόκιο θα πρέπει να επαναλάβει το ατομικό της ρεκόρ, επίδοση που σημείωσε την περίοδο που είχαν "παγώσει" οι Ολυμπιακές προκρίσεις, λόγω της πανδημίας του covid-19.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ ήταν από τις παρουσίες που ξεχώρισαν του 2020, αφού κατάφερε να σταθεροποιηθεί σε μεγάλα άλματα και να φτάσει το ρεκόρ της στα 4,70.


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ