Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο, αλλά ακόμη περισσότερο την Αργεντινή. Άλλωστε ήταν ο άνθρωπος που πρόσφερε στο λαό της χώρας τις μεγαλύτερες χαρές, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Μουντιάλ.
Η κυβέρνηση της Αργεντινής, αφουγκραζόμενη το λαϊκό αίσθημα, κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος στη χώρα, μετά από απόφαση του πρωθυπουργού Αλμπέρτο Φερνάντες. «Είναι μια θλιβερή μέρα για όλους εμάς τους Αργεντινούς. Ο πόνος είναι τεράστιος για την απώλεια του Ντιέγκο. Ποτέ δεν θα μπορέσουμε να ανταποδώσουμε τις χαρές που μας πρόσφερε αυτός ο άνθρωπος», ανέφερε ο πρωθυπουργός της χώρας, που είχε εξαιρετική σχέση με τον εκλιπόντα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
