Quantcast
NEWS
21 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Περνάει τους ελέγχους το Περιστέρι

Σίγουροι στην ΑΕΚ ότι η ΟΥΕΦΑ θα εγκρίνει το γήπεδο του Ατρομήτου και εκεί θα γίνει το ματς της Πέμπτης

Σιγουριά επικρατεί στην ΑΕΚ ότι το θλιβερό σήριαλ με το που θα γίνει το ματς της Πέμπτης με τη Νταντί Γιουν. θα λάβει τέλος, με το γήπεδο του Περιστερίου να φιλοξενεί τελικά τον επαναληπτικό. Στην ΑΕΚ έχουν συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα σχετικά με την ασφάλεια του γηπέδου και θα τα καταθέσουν στην ΟΥΕΦΑ στη 1 το μεσημέρι. Η ΟΥΕΦΑ από την πλευρά της αναμένεται να δώσει την έγκρισή της και έτσι το ματς θα διεξαχθεί στο Περιστέρι στις 9 το βράδυ (aek365.gr/NOVA). Σίγουρα στην ΑΕΚ δεν είναι ευχαριστημένοι για την επιλογή του συγκεκριμένου γηπέδου, κυρίως λόγο της χωρητικότητας. Ωστόσο υπήρχε σοβαρός κίνδυνος, εφόσον δεν βρισκόταν γήπεδο, να υπάρξει τιμωρία και αποκλεισμός για την ΑΕΚ!

Η άλλη λύση που υπήρχε ήταν το ματς να γίνει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση να υπήρχαν μόνο οπαδοί της Νταντί Γ. στο γήπεδο για ευνόητους λόγους. Το Περιστέρι λοιπόν περνάει από τους ελέγχους και τις επόμενες ώρες περιμένουν την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ, μαζί φυσικά με το τι θα ισχύσει στο θέμα των εισιτηρίων και των διαρκείας.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ