Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Άρσεναλ: Νοκ άουτ ο Παρτέι

Ο Γκανέζος μέσος της Άρσεναλ δεν είναι ακόμη έτοιμος


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Εκτός μάχης για την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Λιντς θα είναι ο Τόμας Παρτέι, όπως έκανε γνωστό ο Μίκελ Αρτέτα. Ο Γκανέζος μέσος δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που είχε υποστεί προ της διακοπής.

«Γνωρίζαμε ότι ήταν ένας σημαντικός τραυματισμός. Έχει ανταποκριθεί μέχρι τώρα πολύ καλά στην αποθεραπεία και εργάζεται για να επανέλθει σύντομα» δήλωσε ο προπονητής των «κανονιέρηδων» και πρόσθεσε: «Ας ελπίσουμε ότι θα μπορούμε να τον έχουμε γρήγορα μαζί μας, αλλά είναι ένας τομέας όπου πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και από την πλευρά μας πρέπει να προστατέψουμε τον παίκτη».

Παράλληλα συμφώνησε με το αίτημα πολλών προπονητών να αυξηθούν σε πέντε οι αλλαγές στην Premier League. «Πρέπει να προστατεύσουμε τους παίκτες όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι οι πρωταγωνιστές σε αυτό το άθλημα» δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός. «Πρέπει να τροποποιήσουμε τους κανόνες και να τους κάνουμε λίγο πιο ευέλικτους, για να τους δώσουμε μια καλύτερη ευκαιρία να είναι σε φόρμα, σωματικά και διανοητικά. Ας το κάνουμε, σας παρακαλώ».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ