Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ, το ερασιτεχνικό σωματείο και η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ χαιρετίζουν την υπογραφή του Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας ανάμεσα στην Ελληνική Κυβέρνηση, τον Δήμο Αθηναίων, τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας στο Βοτανικό!
Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας προς όλες τις πλευρές για αυτή την εξέλιξη, αλλά και για την αρμονική συνεργασία που φαίνεται ότι υπάρχει, αφού αποτελεί κοινή παραδοχή όσων πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι η βελτίωση των υποδομών και η δημιουργία νέων γηπεδικών εγκαταστάσεων αποτελεί τη βασική προϋπόθεση προς αυτή την κατεύθυνση.
Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ, που ετοιμάζεται μετά από έναν μακρύ και ιδιαίτερα επίπονο αγώνα να μπει στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, χαιρετίζει την έναρξη των εργασιών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και εύχεται όλα να εξελιχθούν κατά τον καλύτερο τρόπο, αφού κάτι τέτοιο θα εξυπηρετήσει τις αρχές του υγιούς ποδοσφαιρικού ανταγωνισμού και την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικά.
Η δική μας ευχή και προτροπή, θυσιάζοντας τις κοντόφθαλμες αντιπαραθέσεις στο βωμό της απαραίτητης εξέλιξης του ποδοσφαίρου της χώρας μας, είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα όλες οι ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος να στεγαστούν σε σύγχρονα γήπεδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ρε αφηστε τις γκρινιες -εμας ετσι αυτους αλλιως -το ζητουμενο για την ψωροκώστενα την Ελλαδίτσα μας ειναι να εχουν ολοι μοντερνα γηπεδα να ανεβει το επιπεδο ποδοσφαιρου μας , να ερχονται καλυτεροι ξενοι να βλεπουμε κανενα καλο κοντρολ με το παπουτσι οχι με το καλαμι ,και στην τελικη να εχει ο φιλοξενουμενος καλυτερες συνθηκες χωρις φοβο και οι φιλαθλοι να αρχισουν επιτελους να πηγαινουν σε εκτος εδρας ματς χωρις εκτροπα -οπως ειναι το αυτονοητο-.
Σωστή η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Δείχνουμε στην πράξη ότι επιθυμούμε να έχουν γήπεδο και αντίπαλοι μας (εφόσον το φτιάχνουν με νόμιμα μέσα). Ούτε θα φτιάξουμε θεωρίες συνωμοσίας, ούτε θα πάρουμε το μέρος βλαχοδημάρχων ούτε τίποτα. Αυτά είναι ξένες λογικές με μας. Εμείς για να φτάσουμε να πάρουμε την άδεια περάσαμε συμπληγάδες και εμπόδια κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί πόσο υποφέραμε όλα αυτά τα χρόνια, παρόλα αυτά δεν ευχόμαστε να υποστούν τα ίδια και οι αντίπαλοι μας, δεν είναι ωραίο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πράγμα να σκέφτεσαι με αυτό το τρόπο. Μακάρι να φτιάξουν γήπεδο κι ο παοκ, κι ο Άρης και οποιοσδήποτε άλλος με τον τρόπο που το φτιάχνουμε εμείς.
Μακαρι να μην αντιμετωπισουν τοση βρωμια και 'επανασταση' οσο εμεις.
δεν ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ αλλα κοροδια εμεις ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ τα παντα και σε αυτους χαριζονται τα παντα ΚΕΤΣΕ εχω ονοματεπωνυμο να περασει παρακαλω
ΤΑ 20 ΑΠΤΑ 40 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΧΟΥΝ ΝΟΙΚΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΥΓ.:ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΟΝΑ ΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΗΠΕΔΑΡΑ 40.000
Πιστεύεις θα γέμιζε 40.000 κόσμο ;
Προσωπικά πιστεύω όχι ειδικά αν κρίνω με τον αριθμό εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ
Μακάρι να το γεμίζαμε και ας ήταν και 50.000
Η Α λεξανδρας φιλε,,,..ειναι φιλετο και γινεται ανταλλαγη.....
κατι σαν την εντολη του τραπεζιτη...στο ντηλς...
Ετσι φαίνεται στο ματι. Από κει που έχουν ιδιόκτητο γήπεδο (λεωφορο), την παραχωρούν στο δημόσιο και στην ουσία θα νοικιάσουν το καινούριο. Δεν το λες και δωρεάν.
Ξέρω ένα καλό παιδί παλιό δήμαρχο.... γαύρο....να τον βάλουμε δήμαρχο Αθηναίων.. είναι καλός στο να αναβάλλει την κατασκευή γηπέδων. Ότι και να είναι θα τους τραβήξει μερικά χρόνια...
Μιλάμε για ένα τεράστιο σκάνδαλο ίσως κ χειρότερο από το προκάτ του Πειραιά...όλα απο το κράτος,δηλαδή εμάς....κ στην λεωφόρο θα χτιστεί ένα μουσείο του παο κ αυτό με λεφτά του κράτους...την μια τους σώζουμε κατηγορία αλλάζοντας τον νόμο γιατί δεν μπορούσε ούτε άδεια να εξασφαλίσει αντί να υποβιβαστεί όπως έπρεπε...την άλλη τους χαιρετιζουμε κιόλας δείχνοντας κ καλά ανωτερότητα..συγνώμη μόνο εγώ αισθάνομαι βλάκας;;;
Μιλανε για 34-35000. Μελισσανιδη πιεσε για οσο το δυνατον πιο κοντα σε αυτο το νουμερο.
Εμάς μας βγάλανε το λάδι για ένα γήπεδο ποδοσφαίρου σε ΔΙΚΟ μας οικόπεδο και αυτούς τους χαρίζουν γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ και ερασιτέχνη.Κρατική ομαδα μια ζωή ο βαζελος στα χνάρια του γαύρου.
Κάτσε να γίνει πρώτα αδερφέ. Όπως σου απάντησε και ο φίλος αυτό το λένε από το 2006
Ε κι αυτοί από το 2006 το συζητάνε και σιγά μην γίνει τόσο απλά όσο λένε τώρα.
Μακαρι να ωριμασουν οι συνθηκες κ να μπορουν να βρεθουν κ αντιπαλοι οπαδοι σε ολα τα γηπεδα..κ οπως πολυ σωστα λεει η ανακοινωση...γηπεδα σε ολες τις ομαδες για την αναβαθμιση του ποδοσφαιρου μας
Όντως διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ, μη ξεχνάμε όμως ότι όλοι βγάζουν χολή απέναντι μας λέγοντας ότι το γήπεδο μας θα το πληρώσει το ελληνικο δημόσιο, ενώ για την Αγιά Σοφιά έχουν πάει και τα χρήματα που βγάλαμε απ' το τσ λ το 19 καθώς και χρήματα του Μελισσανίδη και άλλων επενδυτών ( μέσα απ' την δικέφαλος ΑΕ). Το συγκεκριμένο γήπεδο όμως θα είναι όντως δωράκι στον ΠΑΟ απ' το κράτος..
Μην ξεχνάμε και το οικόπεδο-φιλέτο-δωρεά στο γήπεδο του μπάοκ!!! Άιντε γιατί πολύ μας τα ... ζάλισαν!
ΑΕΚ! Τίποτα αλλο δεν εχω να πω!
Είναι διαφορετικό να είσαι Α.Ε.Κ. ! ! !
Παιδια ο χωρος διπλα στο γηπεδο που ηταν το εργοστασιο της Μπριτανια γνωριζουμε σε ποιον ανηκει? Γιατι δεν το παιρνει η ΑΕΚ να το εκμεταλευτει και να γινει και εκει κατι πχ υποδομες και γραφεια της ΕΡΑ ΑΕΚ?
Ειναι αλλη πολυ μεγαλη ιστορία με πολλους εμπλεκομενους αυτός ο χώρος! Το μονο σίγουρο είναι οτι δεν μπορούν να γίνουν πολλες υποδομες, παρα ελάχιστες και οτι για να εκμεταλλευτει ο χώρος (που σιγουρα θα γίνει στο μελλον) θελει πολυ καιρο... Μιλάμε για χρονια, λόγω γραφειοκρατιας
Αυτό θα πει ανωτερότητα,μπράβο ΑΕΚΑΡΑ και με το καλό όταν τελειώσει να κάνουμε ένα μεγαλοπρεπέστατο 2πλό!! Ολες οι ομάδες πρέπει να έχουν γήπεδα σύγχρονα και ασφαλή!!!
Μπράβο,συγχαρητήρια!Έτσι,γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!!
Πολλά διπλά εκεί μέσα να έχουμε!
Μπράβο στην παε για την ανακοίνωση. Στην ουσία όμως αν ήμουν βάζελος ( φτου σκόρδα ) δεν θα ήμουν και ιδιαίτερα χαρούμενος με τα όσα ανακοινώθηκαν. Ειδικά στο σημείο που αναφέρεται οτι τα έσοδα απο όλες τις εμπορικές χρήσεις του συγκροτήματος θα πηγαίνουν στο κράτος και τον δήμο . Δηλαδή απο όλο αυτό ο βάζελος θα έχει ουσιαστικά κέρδος μόνο απο τα εισιτήρια ; Και την συντήρηση όλου αυτού του τεράστιου συγκροτήματος ποιός θα την έχει ; Δεν ξέρω...σαν να φτιάχνουν ενα νέο χώρο στύλ οακα μου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μοιάζει και απλα να στο νοικιάζουν με ελάχιστα καλύτερους όρους ..
Α.Ε.Κ
Αυτο θα πει ΑΕΚ ιδεα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτο θα πει ΑΕΚ ιδεα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΕΚ εισαι!!!!
Τελικά να είσαι ΑΕΚ δεν είναι μόνο διαφορετικό αλλά και ευλογία. Μπράβο στην ΠΑΕ για την ανακοίνωση. Όλοι θέλουμε ποιοτικό και καθαρό πρωτάθλημα και αυτό για να γίνει πρέπει να έχεις γήπεδα και υποδομές. Τώρα για τα υπόλοιπα η κάθαρση των παραγόντων κλπ δύσκολα θα γίνει στην Ελλάδα.
Μπραβο στην παε για αυτη την ανακοινωση!ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ!!!
Μονο ΑΕΚ....Απλά πολιτισμός !
Διαφορετικο..