Αντίθετος με την κίνηση του Κώστα Μπακογιάννη να ζητήσει την παραίτηση της Αλεξίας Έβερτ τάχθηκε με ανάρτηση του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης έριξε την ευθύνη των όσων είπε η κ.Έβερτ στη χαλαρότητα του διαδικτύου και την κάλεσε να μην παραιτηθεί.
«Η κα Αλεξία Έβερτ είναι μία αληθινή Κυρία με μεγάλη προσφορά στην Αθήνα μας. Προφανώς η οργή των ημερών και η χαλαρότητα του Διαδικτύου την οδήγησαν σε μια απρεπή έκφραση καταδίκης μίας προκλητικής πράξεως του ΚΚΕ. Δεν πρέπει να φύγει από το Δημοτικό Συμβούλιο. ''Ο αναμάρτητος...''» έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
