Δείτε τα με ένα κλικ ΕΔΩ!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εμενα θα μου αρεσε να δω σε 4-2-3-1 μαχαιρα αριστερα μποτο 10αρι ή 9αρι δεξια χριστοπουλο και φορ Λιβαγια.
Στα χαφ ή σαμπα-γαλανο ή αν δεν εχει αναρωσει σιμοες-γαλανο. Αριστερα Μιται η Ινσουα(αν και θα προτιμουσα τον πρωτο γιατι δεν κανει τακλιν στους συμπαικτες του). Δεξια Μπακακη για αμυνα και για να βρει ρυθμο.Στα στοπερ θα ελεγα Τσιγκρι-Λατσι για ενα τετοιο ευκολο ματς αλλα επειδη ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανετοιμοι. Σβαρνας-Χνιντ να ξεκουραστει ο Νεντε απο τα ματς με την εθνικη του.Τερμα εννοειτε Αθανασιαδης.Και ετσι πρεπει να γινετε και χωρις να χει τραυματιστει ο Τακης,να κρατιουνται και οι 2 σε εγρηγορση.
Το σχημα μπροστα ειναι πολυ ευελικτο και επιτρεπει εσωτερικες αλλαγες.Π.χ. ο Μαρκο παιζει και στις 4 θεσεις με ανεση και μπορει με τις πασες του να βοηθησει τους μικρους κατι που δεν μπορεις να το ζητησεις απτον Καριμ η τον Ολιβειρα.
Αλλαγες τωρα για να παρουμε μεγαλο σκορ και να το παμε στο τελος χαλαροι θελει αλλαγες στυλ μανολο.
Να εξηγουμαι,βγαζεις σιμοες που θα ναι ψιλοανετοιμος στο 50΄ και βαζεις Σακχοφ.
Στο 65΄ βγαζεις Μποτο ή Χριστοπουλο και βαζεις Καριμ με 9αρι πισω του Λιβαγια.
Στο 75΄ριχνεις τον παικταρα τον Ολιβειρα στη θεση του λιβαγια κα παιζεις με 2 μπροστα.
Δεν ξερω αν σε ματς με ξυλοκοπους πρεπει να ριξεις το μαυρο το ακατεργαστο ή να τον βαλλεις σαν αλλαγη την πεμπτη να παιζει 1ο ματς μετα απο 2 μηνες σαν σκυλιν του πολεμου θα ναι δε θα μπορουν ουτε να του κρατησουν τη φανελα.
Αδερφέ συγγνώμη αλλά δεν παίζουμε φιλικό την Κυριακή. Τι Μπότος Χριστόπουλος Sabanadzovic και Mitaj γράφεις?? Τους καλύτερους που θα έχει στην διάθεσή του θα βάλει ο Carrera και όχι τα δεύτερα.
ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΙΤΑΙ ΟΚ.ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΤΡΑΓΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
Ο ΣΑΜΠΑ 23 ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ???ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΧΑΦ Ο ΚΡΙΣΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΤΕΣ.
Ο ΣΙΜΑΝΣΚΙ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο ΣΑΚΧΟΦ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ,ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ 5 ΣΕΡΙ 90΄ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΩΤΙΑ ΣΕΡΙ ΑΓΩΝΩΝ,ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ.
ΣΙΜΟΕΣ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.
Ο ΜΠΟΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΒΑΓΙΑ ΦΟΡ ΠΙΣΤΕΤΩ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΥΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ.
ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΙΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΜΕ ΜΙΑ 2η ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΝΕΝΤΕ ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.
Το θεμα δεν ειναι να πιστεψουμε εμεις σε αυτα τα παιδια. Το θεμα ειναι να πιστεψουν αυτα στον εαυτο τους και να δειξουν κατι για να τους εμπιστευτει ο προπονητης. Ο Μαχαιρας που εδειξε στοιχεια με το που πηρε την ευκαιρια βλεπεις οτι τον εμποστευεται ο Carrera και αρχιζει αν τον βαζει συχνα πυκνα. Οι υπολοιποι δεν εχουν δειξει απολυτως τιποτα οσες φορες επαιξαν. Αν ενας παιχτης αξιζει πιστεψε με θα φανει απο το πρωτο ματς που θα παιξει.Μην σου πω απο το πρωτο κοντρολ που θα κανει. Ο Anel o Μποτος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ο Χριστοπουλος δεν εχουν δειξει τιποτα μεχρι σημερα. Ο μονος παιχτης μεχρι 20 ετων που δειχνει οτι μπορει να παιει στην πρωτη ομαδα ειναι ο Μαχαιρας και αυτος δεν ειναι προϊόν των ακαδημιων μας , απο τον Πανιωνιο τον πηραμε πριν 2 χρονια. Οι ακαδημιες μας ειναι ανυπαρκτες...
ΦΙΛΕ ΣΩΣΤΟΣ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.LIKE ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΜΕ.ΕΠΙΣΗΣ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΤΣ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΤΟΝ COACH ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΟ ΝΑ 5΄ ΣΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 3 ΓΚΟΛ