Την Τετάρτη η Εθνική Ελλάδας παίζει... τελικό, για την κορυφή του ομίλου, υποδεχόμενη, στη Ριζούπολη, τη Σλοβενία, με τον Χάρη Μαυρία να υπογραμμίζει πως στην Εθνική πρέπει να δουν τα λάθη τους, να αναλύσουν τον αντίπαλο και να παρουσιαστούν όπως πρέπει.
Μετά το 2-0, στην έδρα της Μολδαβίας, ο διεθνής μπακ μίλησε στο OPEN και τόνισε: "Χαρούμενος για τη νίκη. Η εμφάνιση όλων των παιδιών καλή. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς να δούμε το παιχνίδι της Τετάρτης που είναι τελικός για εμάς. Ξέραμε πως πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στη Μολδαβία, να βγούμε και να πάρουμε το ματς. Δείξαμε αυτά τα στοιχεία, βάλαμε δύο γκολ, ελέγξαμε το ματς, συνδυάσαμε τη νίκη με καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας να αναλύσουμε τη Σλοβενία και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει".
Για το ματς με τη Σλοβενία, ο Μαυρίας είπε πως "είναι διαφορετικά παιχνίδια. Η Σλοβενία είναι πιο δυνατή αντίπαλος, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αμυντικά. Φάσεις θα βγάλουμε, έχουμε την ποιότητα, θα μπορέσουμε να απειλήσουμε".
Για την ενσωμάτωση των νέων παικτών στην ομάδα σχολίασε πως "ο προπονητής είναι ξεκάθαρος στο τι ζητάει. Θεωρώ πως και τα υπόλοιπα παιδιά με περισσότερες συμμετοχές, μας βοηθούν να ενσωματωθούμε μαζί με το τεχνικό επιτελείο. Γι’ αυτό γίνεται ομαλή ένταξη όλων των καινούργιων παικτών".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!