Στις τελευταίες ασκήσεις της σημερινής προπόνησης ο Παναγιώτης Τσιντώτας τραυματίστηκε μετά από κοντινό σουτ. Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ χτύπησε στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού. Αμέσως έφυγε με τον γιατρό της ομάδας, Χάρη Λάλο και μετέβησαν στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Έχει υποστεί θλαστικό τραύμα στο δάκτυλο και του τοποθετήθηκαν τρία ράμματα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καλός χρυσός ο Παναγιώτης αλλά σε κάποια φάση καλό θα ήταν να δούμε και κάποιον από τους υπόλοιπους να παίρνει χρόνο συμμετοχής.
Μιλα ξεκάθαρα "Γιανγκο" πιον εννοείς........
Ο Αθανασιάδης στον Αστέρα είχε κάνει καλά παιχνίδια και γεμάτες σεζον, γιατί να μην πάρει συμμετοχές το παιδί να δικαιολογήσει και τον μισθό του? Επίσης γιατί να μην δούμε και κάποιον από τους νέους Θεοχάρη ή Χατζηεμμανουήλ? Ο γαύρος έπαιξε με 17χρονο στον τελικό κυπέλλου, γιατί να μην δοκιμαστεί κάποιος νέος σε παιχνίδια με λαμίες, λάρισες κλπ? Να πάρει χρόνο κάποιος ακόμα έτσι ώστε αν τύχει κάτι στον Παναγιώτη να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως.
_Lucarelli_99 O,τι να ναι
Περαστικά Πανό, υγεία σε όλους και υπομονή θα το περάσουμε και αυτό όλοι μαζί...