Ο παλαίμαχος μέσος του Παναθηναϊκού, του ΟΦΗ, αλλά και της Κορίνθου, Ντάνουτ Λούπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο του Βουκουρεστίου έχοντας βρεθεί θετικός στον κοροναϊό.
Πριν από τέσσερα χρόνια ο Λούπου ταλαιπωρήθηκε από πνευμονία και έμεινε για αρκετό διάστημα σε κλινική αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά προβλήματα.
Όπως είχε δηλώσει ο 53χρονος Ρουμάνος, δυσκολευόταν ακόμη και να περπατήσει, ενώ λόγω καπνίσματος οι πνεύμονες του είχαν φτάσει στο σημείο να λειτουργούν σε ποσοστό μόλις 8%.
Το βεβαρημένο ιστορικό του έχει προκαλέσει ανησυχία, καθώς δίνει ακόμη μια δύσκολη μάχη για την ζωή του έχοντας προσβληθεί από τον κοροναϊό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!