Την περασμένη Πέμπτη η Γρανάδα έπαιξε στη Λευκωσία κόντρα στην Ομόνοια για τον όμιλο του Europa League, στον οποίο συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ. Στην επιστροφή μετρήθηκαν 10 θετικά κρούσματα στον κοροναϊό. Τελικά οι Ανδαλουσιανοί αγωνίστηκαν έστω και χωρίς τους εν λόγω παίκτες τους στο ματς της Κυριακής με τη Σοσιεδάδ.
Ωστόσο, τη Δευτέρα, τους ανακοινώθηκε ότι όλη η ομάδα τίθεται σε αναγκαστικό κατ' οίκον περιορισμό. Πιο συγκεκριμένα, στην εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, θα πρέπει να απέχουν από τις προπονήσεις και να μείνουν σπίτι τους όσοι παίκτες ταξίδεψαν στην Κύπρο. Αυτό θα ισχύσει έως και την Κυριακή, μιας και δεν επηρεάζεται το πρόγραμμα, καθώς υπάρχει διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!