Προβλήματα σημειώνονται στην πρεμιέρα της τηλεκπαίδευσης μετά την επιβολή του απαγορευτικού, η οποία ισχύει από σήμερα Δευτέρα για όλα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας. Οι μαθητές προσπαθούν από το πρωί να μπουν στη πλατφόρμα webex, ωστόσο, σε πολλές περιοχές της χώρας η πρόσβαση είναι αδύνατη.
Σύμφωνα πάντως με αρμόδιες πηγές, το πρόβλημα δεν έχει να κάνει μόνο με τη χώρα μας, πρόκειται για το δίκτυο της Cisco που έχει πέσει σε όλη την Ευρώπη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σύστημα webex έχει πέσει και στο τμήμα νομικής του ΕΚΠΑ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μπουν οι φοιτητές
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!