Quantcast
NEWS
17 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Η καλύτερη ΑΕΚ των τελευταίων χρόνων»

Στην αποφυγή λαθών παλαιότερων χρόνων και την πολύ καλή προετοιμασία που έγινε , αποδίδει ο νέος προπονητής της Ομάδας Νέων, Ντανίελ Μπατίστα το καλό πρόσωπο της Ένωσης, μιλώντας στο aek365.gr - «Θέλουν ακόμη δουλειά οι Ακαδημίες»

Χαρούμενος που επέστρεψε στην οικογένεια της ΑΕΚ από το πόστο του προπονητή της Ομάδας Νέων και έτοιμος να φέρει εις πέρας την αποστολή του, εμφανίστηκε ο Ντανίελ Μπατίστα, μιλώντας στο «aek365.gr». Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ, επίσης, χαρακτήρισε την πρώτη Ομάδα της Ένωσης την καλύτερη των τελευταίων χρόνων αν και δεν δαπανήθηκαν υπέρογκα ποσά όπως τις προηγούμενες χρονιές. «Η άποψη μου για την φετινή ΑΕΚ είναι πολύ καλή. Δούλεψε πολύ καλά στην περίοδο της προετοιμασίας, έχει από πίσω μία διοίκηση που νοιάζεται, ενώ δεν έγιναν και τα λάθη του παρελθόντος, κυρίως στις μεταγραφές, όπως ήταν οι αγορές τύπου Γκερέιρο, Άρτσε και πολλών άλλων. Με όσα έχω δει έως τώρα και εννοώ τα φιλικά σε Αυστρία και Αυστραλία αλλά και μέσα από τις προπονήσεις, αυτή είναι η καλύτερη ΑΕΚ των τελευταίων χρόνων».

Συνεχίζοντας, ο Ντανιέλ Μπατίστα μίλησε και για την νέα σελίδα της προπονητικής του καριέρας και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ U 20. «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι κάτι που με ενδιέφερε. Πλέον έχω να κάνω με νέους εξελίξιμους ποδοσφαιριστές που θέλουν πολύ δουλειά και δεν με φοβίζει το ενδεχόμενο να αφιερώνω πολύ από τον προσωπικό μου χρόνο σε αυτά τα παιδιά. Θέλω να τους βοηθήσω. Να τους μεταδώσω όλες τις γνώσεις μου. Είναι πολύ σημαντικό για κάποιον νεαρό ποδοσφαιριστή αυτό. Εγώ το στερήθηκα όταν ήμουν στην ηλικία τους».

Στο ερώτημα για το αν η νυν διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στο τμήμα των Ακαδημιών, ο Μπατίστα απάντησε: «Και βέβαια. Και με το παραπάνω. Στο περασμένο φιλικό με τα Σούρμενα, τόσο ο κ. Αδαμίδης, όσο και ο κ. Γκρέταρσον παρακολούθησαν ολόκληρο τον αγώνα. Κάνουν το καλύτερο δυνατό σε μία δύσκολη περίοδο, οικονομικά. Βέβαια, οι Ακαδημίες θέλουν ακόμη δουλειά και κυρίως στις εγκαταστάσεις. Τα παιδιά προπονούνται καθημερινά σε πλαστικό χλοοτάπητα, αρκετά επώδυνο για τα πόδια τους. Φοβάμαι καθημερινώς μήπως κάποιο παιδί τραυματιστεί.

Στόχος της Ομάδας Νέων φέτος δεν είναι άλλος από την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών, χωρίς όμως ο Ντανίελ Μπατίστα να κρύβει πως ρίχνει και λοξές ματιές στο τίτλο. «Εμείς δουλεύουμε για να γίνουν αυτά τα παιδιά καλύτερα. Για να είναι έτοιμα όταν κληθούν από τον κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς στη Πρώτη Ομάδα να προσφέρουν. Για να βγάλουμε τον επόμενο Γκέντζογλου, τον επόμενο Παυλή κ.λ.π. Βέβαια, είμαστε ομάδα και υπάρχουν και οι ομαδικές διακρίσεις.»

Κλείνοντας, ο νεαρός προπονητής της ΑΕΚ, μίλησε και για τις προσδοκίες των παιδιών που βρίσκονται στις Ακαδημίες: « Τα παιδιά καλά κάνουν και θέλουν να πετύχουν. Ωστόσο, θέλουν δουλειά. Λόγω του νεαρού της ηλικίας τους κάνουν κάποια πράγματα λάθος. Ένα από αυτά και στο οποίο εγώ δίνω ιδιαίτερη βάση είναι η διατροφή. Οι πολλές ασχολίες τους δεν τους επιτρέπουν να τρώνε σωστά. Κάποιοι μου έχουν πει πως τρώνε μόλις ένα γεύμα την ημέρα, πράγμα απαράδεκτο για ποδοσφαιριστή. Όσο μπορώ θα βοηθώ αυτά τα παιδιά με κάθε τρόπο».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ