Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κίνδυνος αναβολής στο Μπαρτσελόνα-Ντιναμό

Αν βρεθεί νέο κρούσμα στην ουκρανική ομάδα, το ματς που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη θα αναβληθεί.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στον αέρα βρίσκεται η προγραμματισμένη για την Τετάρτη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ντιναμό Κιέβου για το Champions League.

Η ουκρανική ομάδα έχει έξι κρούσματα κορωνοϊού μεταξύ των παικτών της και η αποστολή της έφτασε στη Βαρκελώνη με 13 παίκτες της λίστας Α και 6 από τις ακαδημίες. Όλα τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέο τεστ σήμερα το πρωί και εφόσον προκύψει ένα ακόμη κρούσμα τότε το ματς θα αναβληθεί, αφού δεν θα υπάρχει το μίνιμουμ των 13 παικτών με έναν τερματοφύλακα ανάμεσά τους.

Η UEFA ορίζει πως αν είναι εφικτό βάσει καλενταριού, ένας αναβληθείς αγώνας των ομίλων μπορεί να διεξαχθεί μέχρι τις 28 Ιανουαρίου. Οι παίκτες που βρέθηκαν θετικοί είναι οι Γκεόργκι Τσιταϊσβίλι, Ντένις Χάρμας, Μίκελ Ντούελουντ, Αλεξάντερ Καραβάεβ, Τουντόρ Μπελούτσε και Μίκολα Σαπαρένκο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ