Μετά από 36 τεστ Covid-19 στην ΑΕΚ το πρώτο κρούσμα είναι γεγονός. Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, θετικός βρέθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης. Από τους πλέον προσεκτικούς ποδοσφαιριστές από την πρώτη μέρα ο οποίος έμελε όμως να είναι αυτός να είναι το πρώτο κρούσμα. Ο διεθνής δεξιός μπακ της ΑΕΚ είναι μια χαρά στην υγεία του, ασυμπτωματικός και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του. Αυτόματα τίθεται εννοείται εκτός για Ζόρια , ενώ άπαξ και παραμείνει ασυμπτωματικός μπορεί και στην έβδομη μέρα να κάνει το πρώτο τεστ επανελέγχου. Αν βγει αρνητικό μπορεί αν επιστρέψει στη δράση ακόμα και στις δέκα ημέρες.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον χθεσινό έλεγχο, ενόψει του ευρωπαϊκού μας αγώνα με τη Ζόρια Λουχάνσκ, ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μιχάλης Μπακάκης, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19.
Με απόλυτο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ενημέρωσε πρώτος απ’ όλους τους συμπαίκτες του, αποδέχθηκε άμεσα την δημοσιοποίηση του ονόματός του.
Η ΠΑΕ AEK, ακολουθώντας πιστά τα όσα προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς και προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Ο αμυντικός της ομάδας μας δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ζόρια και θα απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας μας, για όσο διάστημα προβλέπεται, μέχρι τους επόμενους ελέγχους στους οποίους θα υποβληθεί.
Ευχές στον Μιχάλη Μπακάκη για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, αλλά και σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

υγεια πανω απ ολα.αλλα δεν μπορω να κρυψω την χαρα μου.κι εμεις καθε κυριακη οφθαλμιατρο παμε.
Επειδή κάθε Κυριακή παίζει ο Μιχάλης?
Γρηγορα πισω στο γηπεδο με υγεια και μακαρι να το περασουμε ολοι μας ετσι χαλαρα...
Περαστικά σου παικταρά. Σύντομα κοντά μας πιο γέρος και δυνατός.
Δεν αρώστησε ο άνθρωπος για του λέμε περαστικά. Υπομονή χρειάζεται.
Αρρώστησε απλά είναι ασυμπτωματικός. Περαστικά του!
περαστικα Μιχαλη υγεια πανω απ ολα
όχι ρε φίλε, πάνω που είχε αρχίσει να ανεβαίνει...
(σορι σε όλους - είμαι λίγο κουρασμένος από την δουλειά)
περαστικά Μιχαλάκη (σε περνώ 25 χρόνια)!!!
Εγώ 5 χρόνια ακριβώς. Έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια!
Περαστικα Μιχαλη και να επιστρεψεις συντομα πιο δυνατος.
Δεν ξέρω αν το υπολόγισαν αλλά το μεγάλο ρόστερ φέτος μπορεί μέχρι και να κρίνει αποτελέσματα αν πληθύνουν τα κρούσματα.
Περαστικά στον Μιχάλη και γρήγορα κοντά μας.
Περαστικά Μιχάλη!!!!
Περαστικά μαικ
Περαστικά Μιχάλη, με το καλό να επιστρέψεις δυνατός!
Τι γκαντεμιά είναι αυτή φέτος με τον Μιχάλη, περαστικά και γρήγορα καλά και στα καλύτερά του εύχομαι
Κατ αρχήν Περαστικά !
Να ψεκάσουμε τον πάγκο ...
ΟΚ πολύ μαύρο χιούμορ, συγνώμη το παίρνω πίσω ...
Περαστικά Μιχάλη και γρήγορα κοντά μας !
Άρα λογικά πάμε με Βασιλαντωνοπουλο στην Ουκρανία και με Παουλίνιο με τον Άρη (αν γίνει)
περαστικα αλανι θα περασει καιθα επιστρεψεις δυνατος.
Έξω κι αυτός ακόμα δεν επέστρεψε..
Σοβαρά τώρα αυτό έχεις να πείς?
Εννοείται μόνο για την ατυχία αυτής της ομάδας και του ίδιου του παίχτη.
Σέντρες δεν πέρασε, τον παίκτη στο κόρνερ τον έχασε, αλλά σε ροή παιχνιδιού είχες μια σιγουριά πίσω, την κράταγε την θέση πολύ καλά, έκοβε, δεν άφηνε σέντρες, ήταν πολύ θετικός με Λέστερ και θα είναι μεγάλη απώλεια την Πέμπτη. Βάλε να αρχίσουμε τους κορωνοϊούς τώρα μετά τη διακοπή!!!
Μακαρι να φύγει γρήγορα αυτή η επιδημία και να έρθουμε σε φυσιολογική κατάσταση.δυστυχως υπάρχει πολύ μεγάλη περίπτωση να κολλήσουμε όλοι και πρέπει να προσέχουμε πολύ τη διατροφή μας και το ανοσοποιητικό μας σύστημα ώστε να το περάσουμε χαλαρά.ευχομαι να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει δυνατός.
Περαστικά παιχτούρα....!!!!Πάνω απο ολα η υγεία.
Περαστικα Μιχάλη.
Δυστυχώς ξεκίνησαν τα όργανα...Περαστικα στο παιδί και κατά τα λοιπά να περιμένουμε μην βγει και άλλο. Την Πέμπτη Βασιλαντωνοπουλος και βλέπουμε....Πιθανοτατα μετά την διακοπή θα τον έχουμε. Το βασικό είναι οι παίκτες του κέντρου να μη ν έχουν κάτι αυτή την εβδομάδα
Περαστικά παιχταρά!
Περαστικά! Ας ελπίσουμε να είναι το πρώτο και το τελευταίο! Μόνο ΑΕΚ!
έφτασε και στην ΑΕΚ.. πολύ προσοχή παιδιά!!!
Περαστικά Μπακάρα!