Για μία ΑΕΚ που μετά τη μάχη της Πέμπτης επί της Λέστερ και το γεγονός ότι χρειάστηκε (ξανά) ένα… χαστούκι, όπως ήταν το γρήγορο γκολ του ΟΦΗ, έβγαλε αντίδραση και πήρε τον αγώνα, μίλησε ο Μάσιμο Καρέρα.
Αναλυτικά ο προπονητής είπε στη ΝΟVA μετά τον αγώνα:
Για τη δύσκολη νίκη κι αν την έκανε δύσκολη η εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο;
«Δεν θα έλεγα πως είναι έτσι. Στο πρώτο σουτ δεχθήκαμε γκολ. Μετά είναι λογικό να δυσκολεύουν τα πράγματα. μετά παίξαμε καλά. Κάναμε ευκαιρίες, δεν δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο και μετά τον μεγάλο αγώνα που δωσαμε την Πέμπτη, ήταν καλή η αντίδρασή μας σήμερα».
Αν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου;
«Η αλήθεια είναι πως μπήκαμε στο γήπεδο… ελαφριά. Όχι με τη δύναμη που απαιτείται. Τον τελευταίο καιρό συχνά χρειαζόμαστε ένα… χαστούκι για να αντιδράσουμε. Ετσι και σήμερα. Βρήκαμε όμως τη δύναμη να αντιδράσουμε».
Ποιος ο λόγος που μπαίνει η ομάδα νωχελικά στο γήπεδο;
«Δεν το έχω καταλάβει ακόμη. Θα δουμε και θα συζητήσουμε. Να δούμε τι θα πουν οι παίκτες».
Για το ματς με τη Ζόρια;
«Από αύριο θα ξεκινήσουμε να το σκεφτόμαστε. Να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πραγματικα διαβαζω τραγικα σχολια. Στο κεντρο παιζουν Πεμπτη Κυριακη εδω και ενα μηνα 2 παικτες με τους τραυματισμους που εχουμε. Μπροστα η ομαδα βγαζει φασεις. Τι ειναια υτα που γραφετε μερικοι;; Δειτε την ομαδα με ολα της τα οπλα και μετα μιληστε. Αλλα μαλλον τοτε δεν θα εχετε λογο γκρινιας και θα κανετε μοκο.
Δε περίμενα φέτος με τον Ιταλό τέτοια εικονα μεγάλη απογοήτευση θέλω να ελπίζω ότι θα αλλάξει σύντομα
Γιατί περίμενε ο Καρερα οτι ενα μηνα σερι θα παιζει μονο ο Σακχοφ και ο Κριστισιτς; και τοσες αλλες κεντες οπως Λιβαι κτλ;
Και συ απλά κρίνεις χωρις τα παραπανω;
Μπράβο φίλε αλλά τι τα θες πάνω από δέκα ειμαστε και δεν είμαστε που σκεφτόμαστε έτσι Οι περισσότεροι θέλουν άλλο προπονητή κι ας είναι και ο Τσιωλης. Το γεγονός ότι βρίσκονται σε ομίλους με ότι σημαίνει αυτό, με δύο αγώνες την εβδομάδα, με μια μόνο ήττα από συμπτωσεις στο εσωτερικό και όλα αυτά με μ. ο. επτά αποντες, το θεωρούν κάτι φυσιολογικό κι αναμενόμενο και χθες στο fb της ομάδας ζητάγαν μετά το 5ο λεπτό μεταγραφές και νέο προπονητη.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ασχετιλα και πληκτρολόγιο μαζι=....
Απλά έχω καταλάβει ότι οι περισσότεροι θέλουν τον Μανολο πίσω. Από την μια είναι λογικό γιατί σου πήρε πρωτάθλημα και είχε φτιάξει μια ομάδα που και γκολ στο 85 να έτρωγε λέγαμε ότι θα νικήσουμε και έτσι γινόταν. Και εμένα μου λείπει αυτή η ΑΕΚ του 18 σε νοοτροπία. Όμως είναι άδικο για τον Καρέρα για πολλούς λόγους. Πρώτον ο Μανολο είχε κάνει κανονική φουλ προετοιμασία και είχε τους παίχτες στεγνους μιας και από ταλέντο δεν τότε ενώ ο Καρέρα είχε ουσιαστικά 10 μέρες. Όποτε δεν έχουμε ποτέ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πλήρες ρόστερ.
Αντέ συζήτησε το μπας και κόψουμε τα ηρεμιστικά
Με δεδομένα
τους τραυματισμούς κομβικων παικτών, την γκαντεμιά με τα πρώτα 2 ματς της Ευρώπης να είναι εκτός με Μπράγκα και μετά καπάκια λεστερ ,τις αλλαγές σε παίκτες σε σχέση με πέρσι (και τις ποιοτικές ελλείψεις σε συγκεκριμένες θέσεις )η ομαδα έχει ανταποκριθεί σχετικά καλά έως τώρα.
Η μισή χρονια και βαλε ήταν η είσοδος στους ομίλους (για διάφορους λόγους)και αυτή επετεύχθη, η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομαδα είναι κοντά στις πρώτες θέσεις ,νέοι παίκτες παίρνουν ευκαιρίες που ποτέ άλλοτε δεν είχαν πάρει.
Προφανώς και η εικόνα δεν μας ενθουσιάζει αλλα πρέπει να στηριχθεί ο κόουτς κατ'εμέ, θα δούμε μέσα στην χρονια πολυ καλα πράγματα.
Εμείς πως θα αντέξουμε αυτό που βλέπουμε; Όσο περνάει ο καιρός χειροτερεύει η κατάσταση αντί να βελτιώνεται. Αυτόν τον Ολιβέϊρα τι τον βάζεις; ο Μαχαίρας δεν είναι για να βγαίνει.
Πάμε γερά ρε κόουτς..
Λαμπάδα στον Σάκχοφ. Φροντιστήριο σε Μαχαίρα να μην κάνει κατάχρηση τρίπλας, (δεν του πέτυχε καμμία, σπατάλησε τουλάχιστον 4 επιθέσεις). Πότε θα παίξει ο Σάμπα; ούτε αλλαγή; γιατί δεν τον δίναμε δανεικό αν δεν τον εμπιστεύεται ο κόουτς; Η ομάδα θέλει βελτίωση και επιθετικό πλάνο όταν στραβώνει ένα ματς και ο αντίπαλος κάθεται πίσω.
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΕΚ...ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΖΟΡΙΑ-ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΗΡΕΜΑ.....ΜΑΚΑΡΙ....
Τα ίδια κ τα ίδια Καρερα
Γιατι η ομαδα ειναι ΤΟΣΟ αδουλευτη;;;;;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;
ΣΥΝΕΧΗ ΜΑΤΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΙΚΡΗ, ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΟΣΥΝ
Και προπονητης απο περσι....
Αδερφέ μη λες ότι να ναι. Πότε να προλάβει να δουλέψει την ομάδα? Πέρσυ που δεν είμασταν ούτε 5άδα και καιγόμασταν για βαθμούς? Οι ομάδες δουλεύονται στην προετοιμασία, όχι όταν παίζουν ντέρμπυ πέμπτη-κυριακή.
ΣΥΝΕΧΗ ΜΑΤΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΙΚΡΗ, ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΟΣΥΝ
Ομάδα ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται. Υπάρχουν μόνο κάποιοι ποιοτικοί παίχτες οι οποίοι παίρνουν τα παιχνίδια με δικό τους αυτοσχεδιασμό. Καμία ομάδα δεν αντέδρασε κόουτς, το σύστημα το ίδιο προβληματικό ήτανε. Μάγκα σε έκανε ο Σάκχοφ σήμερα.
Αγια σου φίλε Constantinoupoli86!!!
Η ομάδα έχει απουσίες σε νευραλγικές θεσεις.Γκαρσια,Σιμοες,Σιμανσκι,Γαλανόπουλος,Αλμπάνης,Τσιγκρινσκι,Τανκοβιτς ανέτοιμος... Έχει δώσει σε 15 μέρες,5 παιχνίδια και έχουμε το ίδιο κέντρο.Ειναι λογικό να υπάρχει κούραση και να μη βγαίνει φρεσκαδα.Σιγοτρα περιμένουμε παραπάνω,αλλά να μην είμαστε άδικοι.Νικη την Πέμπτη και την Κυριακη και μετά όλα θα αλλάξουν.Πιστη και υπομονή.
το πρόβλημα είναι πως η κούραση αυτή υπάρχει απ' την αρχή της σεζόν
Κρατάμε τη νίκη και το ότι στη βαθμολογία είμαστε 1 βαθμό πάνω απ' τον παοκ και ίσα με το γαύρο (που έχει ματς λιγότερο). Καρέρα εξακολουθώ να σε πιστεύω, αλλά η κριτική που δέχεσαι είναι δίκαιη. Πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές σε πολλούς τομείς.
δεν πας στην σπαρτακ καλε μου ανθρωπε? αλλες δυο κυριακες και θα παθω εγκεφαλικο , δεν ειμαι 20 χρονων να εχω ατσαλινη αντοχη... θα με πεθανεις
Καρερα οχι αλλο Λοπεζ λυπησου μας.Ζητα δυο μπακ και δουλεψτε στην αναπτυξη του παιχνιδιου η ομαδα δεν εχει αυτοματισμους.
Κρίνουμε τα παντα εκ του αποτελέσματος. Και αφου κερδισε ολα καλα... Στα θετικά ειναι η ανατροπή δεδομένης της κούραση και του ντεφορμαρισματος των λιβαγια ολιβειρα...