Ιδανικά συνέχισε την πορεία της η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η Ένωση επικράτησε με 8-2 του Νέου Ικονίου στο κλειστό του Καματερού για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Futsal Super League και έτσι έφτασε σε ακόμα ένα εύκολο τρίποντο.
Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και βρήκε εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με προβάδισμα (7-1). Στη συνέχεια, τίποτα δεν άλλαξε και από την στιγμή που το Νέο Ικόνιο δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των «κιτρινόμαυρων», η Ένωση έφτασε στη νίκη με 8-2.
Σκόρερς: Δελλαπόρτας, Γούσης, Ντάτης (4), Θανασάι, Παπαδόπουλος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
