0 ΣΧΟΛΙΑ

«Καρφί» Μολό για Δώνη: Όταν θες να σκοτώσεις μια γάτα, λες ότι είναι λυσσασμένη

Ο Γάλλος ακραίος φορ του Παναθηναϊκού μίλησε για τον παραγκωνισμό του από τον προηγούμενο προπονητή

Ο Γιοάν Μόλο ενεργοποιήθηκε με την έλευση του Λάζλο Μπόλονι, στη τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και μίλησε για το διάστημα που προηγήθηκε, όπου ήταν εκτός ομάδας με απόφαση του Γιώργου Δώνη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος ακραίος επιθετικός του Παναθηναϊκού, Γιοάν Μολό, στο Novasports:

Για το πως αισθάνεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: "Πολύ χαρούμενος. Ο δρόμος για μένα ήταν μακρύς, ήμουν μόνος στο δρόμο αυτό. Καθημερινά έκανα τη δουλειά μου, έδινα πάντα το καλύτερο περιμένοντας μια στιγμή όπως η συγκεκριμένη. Νομίζω ότι είμαι ένας επαγγελματίας γιατί ξέρω πως το να παίζεις για αυτή την ομάδα αποτελεί τιμή".

Για τον κ. Μπόλονι που τον επανέφερε στην ομάδα: "Αυτό που λατρεύω στον κ. Μπόλονι είναι πως αν είσαι καλός θα παίξεις. Δεν υπάρχουν θέματα που έχουν να κάνουν με μπίζνες, δεν έχει να κάνει με το τι θα σκεφτούν οι φίλαθλοι. Οπότε αν είσαι καλός στον αγωνιστικό χώρο και στη δική μας τη θέση ζητάει δύναμη θα παίξεις. Δεν είναι φίλος μου αλλά ένας προπονητής τον οποίο σέβομαι και δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι".

Για το αν κρατάει κακία στον Γιώργο Δώνη για τον τρόπο που του φέρθηκε: "Όχι και αν μίλαγα σήμερα για αυτό δεν θα βοηθούσε την ομάδα. Βρίσκομαι εδώ για να δώσω μόνο θετικά πράγματα στην ομάδα και εγώ είμαι ένας ποδοσφαιριστής σε τόσους άλλους που πέρασαν απ' αυτό τον ιστορικό σύλλογο. Οπότε αυτή είναι η ζωή μας".

Για το αν είχε καταλάβει το λόγο που είχε μείνει εκτός ομάδας: "Αν αναφέρεστε σε αυτό ακόμα και σήμερα, τότε μου φέρνετε κακές αναμνήσεις. Το μόνο πράγμα που μπορώ να σας πω είναι ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή έβλεπα τους προπονητές στα μάτια και έδινα ότι περισσότερο μπορούσα. Τώρα το γιατί, ο καθένας το κρίνει με τα δικά του μάτια. Ο καθένας έχει τη γνώμη του πάνω στο θέμα αυτό και να αναφέρουμε τι συνέβη και τι έγινε, δεν έχει καμία σημασία".

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει πέρυσι και είχαν παρεξγηθεί πως είναι ένας παίκτης αγώνα και όχι προπόνησης: "Υπάρχει μια έκφραση στη Γαλλία. Όταν θέλεις να σκοτώσεις μια γάτα, λες ότι είναι λυσσασμένη. Νομίζω με αυτό τα είπα όλα".

Για το πως θα μπορούσε να βοηθήσει τα νέα παιδιά της ομάδας: "Ήδη τους βοηθάω με τους να τους δώσω κουράγιο, δύναμη και την όρεξη που έχω για νίκες. Διότι κάθε στιγμή πάντα θέλεις κάποιον για στήριγμα, οπότε το να έχεις έναν παίκτη που έχει μεγαλύτερο χαρακτήρα βοηθάει γιατί χάνουμε τα αποτελέσματα στις μικρές λεπτομέρειες. Όμως αυτές σημαίνουν πολλά. Το βασικό είναι να αναλύεις και να αποδεικνύεις μια ισχυρή προσωπικότητα".

Για το ματς με τη Λαμία και το αρνητικό σερί του Παναθηναϊκού: "Δεν παίζω ποτέ ένα παιχνίδι για να το χάσω. Ελπίζω λοιπόν σε αυτό τον αγώνα οι συμπαίκτες μου θα θελήσουν τη νίκη. Μπορούμε να μιλάμε για ώρες αλλά αν κοιτάξεις κάποιον στα μάτια καταλαβαίνεις πως αισθάνεται. Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να επιστρέψουμε το χαμόγελο στους οπαδούς μας".

Για το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος: "Δεν έχω καμία δικαιολογία γιατί από τη στιγμή που βάζω τα πόδια μου στον αγωνιστικό χώρο θα με κρίνετε εσείς. Να σας πω το ποσοστό δεν έχει σημασία, το μόνο που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα".


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ