Η Τότεναμ γνώρισε ήττα σοκ από την Αντβέρπ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να μην μπορεί να χωνέψει την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του.
Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου φανερά εκνευρισμένος και ανέφερε πως θα ήθελε να κάνει 11 αλλαγές στο ημίχρονο. Να αναφέρουμε πως στην ανάπαυλα της αναμέτρησης άλλαξε τέσσερεις ποδοσφαιριστές από τις πέντε αλλαγές που είχε ωστόσο και πάλι η εικόνα ήταν απογοητευτική.
«Είμαι ο απόλυτος υπεύθυνος γιατί εγώ διάλεξα την ομάδα... Αν μπορούσα θα έκανα 11 αλλαγές αλλά έκανα 4 και κράτησα μια γιατί δεν θα μπορούσα να ξέρω πως θα εξελιχθεί το υπόλοιπο παιχνίδι. Υπάρχουν παίκτες που θα πρέπει ν' αρπάζουν και με τα δυο χέρια τις ευκαιρίες. Πλέον θα μου είναι πολύ εύκολο να επιλέγω παίκτες για την 11άδα» είπε ο «Special One».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
