0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Οζίλ στηρίζει την πρωτοβουλία του Ράσφορντ

Δωρεάν γεύματα σε παιδιά προσφέρει ο Μεσούτ Οζίλ στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη σχετική πρωτοβουλία του Μάρκους Ράσφορντ.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ έχει κινητοποιηθεί εδώ και καιρό γύρω από το θέμα των σχολικών γευμάτων στη Βρετανία, προκειμένου αυτά να μην διακοπούν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ώστε να βοηθηθούν τα παιδιά οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ο Ράσφορντ έχει αρχίσει εκστρατεία, προκειμένου η βρετανική κυβέρνηση να συνεχίσει να δίνει κουπόνια φαγητού στη διάρκεια των διακοπών σε παιδιά που κανονικά παίρνουν δωρεάν γεύματα στη διάρκεια του σχολικού έτους, εφόσον οι γονείς τους λαμβάνουν υποστήριξη από την πρόνοια.

Την υποστήριξή του στην πολύ σημαντική προσπάθεια του Ράσφορντ εξέφρασε έμπρακτα και ο Οζίλ, προσφέροντας 1.400 δωρεάν γεύματα σε σχολεία του Λονδίνου.

Ο άσος της Άρσεναλ ένωσε τις δυνάμεις του με την Barnet Sunday Football League (BSFL), τον σεφ Στέφαν Πέπερτ και την "German Chefs Catering" στο Νάιτσμπριτζ, προκειμένου να διανέμονται γεύματα σε 12 σχολεία στο προάστειο Μπαρνέτ του Λονδίνου και τις γύρω περιοχές.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ