Συγκέντρωση, περιορισμό των λαθών και αυτοθυσία ζήτησε ο Μάσιμο Καρέρα από τους παίκτες του μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λέστερ. Αρχικά ο Ιταλός ρωτήθηκε για το αν έχει αποφασίσει για την 11άδα και τόνισε: «Ναι έχω αποφασίσει. Έχω 2-3 πράγματα ακόμα να δω κι αυτά θα τα αποφασίσω μετά το τέλος της προπόνησης».
Για τα κλειδιά του αγώνα ανέφερε: «Σε ένα τέτοιο ματς, τέτοιας δυσκολίες πρέπει να μετατρέψεις τις λίγες ευκαιρίες που δημιουργείς σε γκολ. Είδαμε τι έγινε στο ματς με την Μπράγκα, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και τελικά χάσαμε με 2-0. Παίζουμε απέναντι σε μι εξαιρετική ομάδα και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε αυτοθυσία. Η Λέστερ είναι ατομικά ποιοτική αλλά και γενικότερα πολύ δυνατή ως ομάδα. Εμείς πρέπει να μείνουμε συμπαγείς, να κάνουμε το παιχνίδι μας και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνεις στο τέλος. Γνωρίζουμε ποιες είναι οι δυνατότητες μας και πρέπει να τις δείξουμε στο γήπεδο. Είναι ένας αγώνας, η μπάλα είναι στρογγυλή και ίσως στο τέλος να έχουμε εμείς λόγους να χαιρόμαστε».
Για τη Λέστερ ανέφερε: «Είναι μια ομάδα που έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Θα κάνει το παιχνίδι της. Η αναμέτρηση με τη Σίτι έδειξε ότι μπορεί να το κάνει ακόμα και απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους».
Τέλος ο Ιταλός ρωτήθηκε για το τι θα πει στους παίκτες του ώστε να τους δώσει το έξτρα κίνητρο που λείπει λόγω της απουσίας κόσμου. «Δεν έχω ετοιμάσει κάτι, δεν έχω κάτι γραμμένο. Θα τους πω αυτό που θα αισθανθώ κάτι που θα βγει από την καρδιά μου, από την ψυχή. Θα θέλαμε να έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Η παρουσία τους μας δίνει δύναμη και λόγω τις απουσίας τους ίσως πρέπει οι παίκτες να βρουν αυτή την έξτρα δύναμη για να καλύψουν αυτό το κενό».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Συμπαγείς, με Σβάρνα πίσω αντί για Χνίντ ?
Ok, Ό,τι πείς Ιταλέ.
Ελπίζω να έχεις δουλέψει καλά και στα στημένα Μασιμο.
Μακάρι να επιβεβαιωθεί αύριο η παράδοση που θέλει τις αγγλικές ομάδες να σνομπαρουν το Γιουρόπα λιγκ
Οφείλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα για να έχουμε ελπίδες καθώς η Μπράγκα που είναι η αντίπαλος για την 2η θέση είναι ήδη 3 βαθμούς μπροστά και λογικά θα νικήσει την ζόρια
Απλά σκέψου ότι προπερυσι πήγαν τελικό η Τσέλσι με την Άρσεναλ. Ήτανε μια φορά αυτά που λες..
Τις μεσαίες αγγλικές ομάδες εννοούσα φίλε οι οποίες τείνουν να δίνουν βάρος στην Πρέμιερ και στο Γιουρόπα παίζουν αδιάφορα, λάθος μου
Εννοείται ότι τοπ ομάδες επιπέδου Τσέλσι και Άρσεναλ μπορούν να κάνουν περίπατο σαυτη τη διοργάνωση χωρίς καν να ιδρώσουν πολύ.
Και η Τσέλσι όταν το πήρε το μόνο ματς που έπαιξε με φουλ βασική ενδεκάδα ήταν ο τελικός με την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αρσεναλ
Νομίζω δν παιζει τέτοιο σενάριο. Η Λέστερ αυτή τη στιημη είναι 4η στην Πρεμιερ Λιγκ. Δν θεωρείται μεγάλη δύναμη της Ευρώπης αλλά πλέον έχει αρχίσει να καθιερώνεται στις δυνατές ομάδες. Δν ειχε ποτέ πορείες στην Ευρώπη αλλά είναι πλέον ικανή να κάνει και δν εχει λόγο να μην το διεκδικήσει κιόλας το Γιουροπα.
Δεν υπάρχει καμιά τέτοια παράδοση.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΚΟΟΥΤΣ ΘΕΛΟΥΝ ΨΥΧΗ,ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ!!!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ;;;;ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ 90+ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΌ.... ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΔΕΊΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΏΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....
Πάθος .ψυχή.μυαλο και τύχη αυτά κλείσε καλά τον άξονα κι αστούς να κάνουν σέντρες μια δυο φασεις θα μας βγουν ας είμαστε αισιόδοξοι.παμε γερά αεκαρα
Ναι Μασιμο, με πάθος και συγκέντρωση για 90 λεπτά, ελπίζω μόνο αυτή την εμμονή σου με την τριάδα στην αμυνα να την αφήσεις επιτέλους, μιας και όλοι μας βλέπουμε πως δεν μας ταιριάζει.
Κάτι άσχετο , με αυτό το παιδί τον Καρακλαιτς έχουμε κανένα νέο για την πορεία του ?
Χωρίς υπερβολή, αν καταφέρουμε αύριο ισοπαλία θα είναι σαν νίκη!
Πίεση 90 λεπτά χρειάζεται ,ώστε να κλέβουμε μπάλες για ξαφνικές αντεπιθέσεις.Μονο ετσι θα τους σταματήσουμε την δημιουργία και το καλο pass game που έχουν.
Πίεση ψηλά εννοώ για να τους χαλάσουμε τις μπάλες που ξεκινούν απο πίσω.
Ξέρουμε, ξέρουμε!! ζαναξ με μουκοσολβαν!!
ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ..ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ..ΘΑ ΜΕΤΡΑΣ ΓΚΟΛ...ΦΟΒΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ..ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΖ..ΒΛΕΠΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΙΛΑΝ ΤΟ 2006...
Φίλος ο Ινζακι ειχε χασει τα αχαστα, μεσα ημουν.
Τεραστια νίκη, απίστευτος Λαος, θελει και τυχη.
Και μη ξεχνάς οτι εχουμε ελλείψεις.
Αν παιζαμε με ολες τις μεταγγραφες μας συνολο 9 βασικοι, συν Μανταλο και Τσιντωτα θαχαμε πολλες πιθανοτητες... τωρα εχουμε λιγοτερες.
Ρε Μασιμο γενικά είσαι προσεχτικάς στις δηλώσεις σου. Όμως δήλωση του τύπου "η μπάλα είναι στρογγυλή" μόνο απέναντι στις top 6-8 ομάδες της Ευρώπης δικαιολογειται
Αυτην την στιγμη η Λεστερ ειναι ευκολα στις τοπ 10 ομαδες της Ευρωπης.
Αν είχε προπονητή τον Ρανιέρι θα το φοβόμουνα το ματς.
Οκ παιδιά πάω πάσο. Εύχομαι να μην το επιβεβαιώσει αύριο. Χρόνια πολλά για την πατριδα
Χρόνια πολλα για την Πατρίδα, πανω απο ολα Πατριώτες και στη στενη μεσα οι φασιστες.
Καλά ρε έχετε σαλτάρει? Ντισλαικ σε αυτό το σχόλιο γιατί?
Ναι ε; για παιξε με την Λειψια , φιλος η Λεστερ εριξε τσουβαλι γκολ στην Σιτι. Αυριο η ΑΕΚ των προβληματων καλο ειναι με σοβαροτητα και συμπαγης να παρει αποτελεσμα που να της επιτρεπει να δει την επομενη μερα αισιοδοξη.
Ε είναι άνετα στο τοπ 15 αυτή τη στιγμή.. δεν ξέρω αν βλέπεις Πρέμιερ.. αν βλέπεις καταλαβαίνεις ότι ήμαστε πολύ μακρυά από την Λέστερ