0 ΣΧΟΛΙΑ

Δυο εβδομάδες λουκέτο στην ΕΣΚΑΝΆ!

Τα αυξημένα κρούσματα κοροναϊού σε συνδυασμό με την αδυναμία των ομάδων να κάνουν συνέχεια ταξίδια είχε αποτέλεσμα η ΕΣΚΑΝΑ με επίσημη ανακοίνωση της να γνωστοποιήσει πως θα υπάρξει διακοπή σε όλα τα πρωταθλήματα, το κύπελλο αλλά και στους φιλικούς αγώνες μέχρι και της 9 Νοεμβρίου προκειμένου να διευκολυνθούν οι σύλλογοι.
 
Η επίσημη ανακοίνωση:
 
«Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αθλούμενους και αθλούμενες των σωματείων της δύναμής της αποφάσισε να αναστείλει τη διεξαγωγή των αγώνων όλων των Πρωταθλημάτων και των αγώνων Κυπέλλου από την Τρίτη 27η Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 9η Νοεμβρίου.
Επίσης αναστέλλεται για το ανωτέρω χρονικό διάστημα και κάθε αθλητική δραστηριότητα (φιλικοί αγώνες και αδειοδοτημένα από αυτήν τουρνουά στα οποία μετέχουν ομάδες της Ένωσης).
Με δεδομένη την κατάσταση και τα υγειονομικά προβλήματα στα όρια της Ένωσης που επηρεάζουν σοβαρά την ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων και παρακολουθώντας τις εξελίξεις πάντοτε εναρμονιζόμενοι με τα εξαγγελθέντα κυβερνητικά μέτρα, θα επανεξεταστεί η κατάσταση σε 14 μέρες και για την οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.»

Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ