Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τσακρής: Η επιτροπή εισήγεται διεύρυνση της απαγόρευσης κυκλοφορίας - Υπό εξέταση η εστίαση

Η επιτροπή λοιμωξιολόγων εξετάζει νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του κοροναϊού


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την ώρα που τα ημερήσια κρούσματα κοροναϊού πλησιάζουν πλέον τον τετραψήφιο αριθμό, η επιτροπή λοιμωξιολόγων ήδη έχει ρίξει στο τραπέζι ακόμα πιο αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μάλιστα, ο καθηγητής Μικροβιολογίας και μέλος της επιτροπής επιστημόνων για τον κοροναϊό Αθανάσιος Τσακρής μιλώντας στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ 100,3 υποστήριξε ότι η επιτροπή έχει ήδη εισηγηθεί περιορισμό στο ωράριο λειτουργίας της εστίασης και των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

«Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, πρέπει να προχωρήσουμε και σε άλλα μέτρα πριν αλλάξει ο καιρός καθώς οι καιρικές συνθήκες παίζουν ρόλο στην εξάπλωση του ιού» τόνισε συγκεκριμένα ο κ. Τσακρής.

Σε εκείνο το σημείο υποστήριξε ότι στο άμεσο διάστημα θα εξεταστεί η διακοπή (απαγόρευση) κυκλοφορίας να γίνεται νωρίτερα από τις 00:30, επισημαίνοντας ότι είναι ένα από τα μέτρα που συστήνονται από την επιτροπή. Επιπλέον, ανέφερε το ενδεχόμενο να αποφασιστεί η διακοπή συγκεκριμένων δραστηριοτήτων διασκέδασης.

Σε ό,τι αφορά την εστίαση υπογράμμισε ότι «είναι ένα από τα μέτρα που θα συζητηθούν ίσως και σήμερα ή τις επόμενες ημέρες, προτού δούμε να αυξάνουν περισσότερο τα περιστατικά». Ο καθηγητής τόνισε στη συνέχεια ότι «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δυνατότητες του συστήματος Υγείας στη χώρα μας, όσο και να έχουν βελτιωθεί, είναι περιορισμένες. Αν έχουμε επιθετική αύξηση των κρουσμάτων, τότε δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ