Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χρυσή Αυγή: Σε έναν χρόνο θα έχουν το δικαίωμα για άδειες και μεταγωγή σε αγροτικές φυλακές

Τι αναφέρει η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, μιλώντας στον Σκάι και την εκπομπή «Σήμερα» αποκάλυψε ότι σε έναν χρόνο από τώρα ο Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι της εγκληματικής οργάνωσης θα μπορούν να μεταφερθούν σε αγροτικές φυλακές και θα έχουν δικαίωμα να παίρνουν και άδειες.

Σύμφωνα με την ίδια, ο νέος Ποινικός Κώδικας που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ τους δίνει το δικαίωμα να μεταχθούν σε αγροτικές φυλακές και να έχουν ένα πιο ευνοϊκό καθεστώς κράτησης και φυσικά να βγουν νωρίτερα έξω.

Επίσης θα μπορούν να λαμβάνουν άδειες καθώς το Δικαστικό Συμβούλιο δεν μπορεί να παίρνει υπόψη του και άλλες παραμέτρους, όπως π.χ. ότι είναι καταδικασμένοι για εγκλήματα σε βάρος της Δημοκρατίας.

Η κ. Νικολάου τόνισε ότι είναι σε εξέλιξη από την παρούσα κυβέρνηση η διαδικασία αλλαγών στον Ποινικό Κώδικα και με κάποιες διατάξεις θα αντιμετωπιστούν και οι «αστοχίες» της προηγούμενης κυβέρνησης που βρίσκουν εφαρμογή στους Χρυσαυγίτες.

Όπως ανέφερε η κυρία Νικολάου, οι πρώτες ημέρες των καταδικασθέντων στις φυλακές Δομοκού, Μαλανδρίνου και Τρικάλων κύλησαν ομαλά, κι εντός του πλάνου που είχε χαράξει η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Ανέφερε τέλος ότι οι φυλακισμένοι προαυλίζονται ξεχωριστά για να μην συγχρωτίζονται αλλά απ’ ότι φαίνεται οι σχέσεις τους είναι καλές.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ