Αν και δυσκολεύτηκε υπερβολικά από έναν πολύ πιο αδύναμο αντίπαλο, η ΑΕΚ κατάφερε τελικά να πάρει με πολύ… ζόρι, τη νίκη στην πρεμιέρα της, στη Basket League, αφού κέρδισε τον Ιωνικό με 81-68 στο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου προβλημάτισε αρκετά με την απόδοσή της, αν αναλογιστεί κανείς ότι για 35 λεπτά δεν είχε τον έλεγχο του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την Ένωση, κάνοντας πολύ καλό ξεκίνημα και προηγήθηκαν από νωρίς με 15-4, ενώ στο τέλος μέτρησε και η κούραση των γηπεδούχων, που ουσιαστικά έπαιζαν με ένα ροτέισον μόλις… 7 παικτών. Ο Βασίλης Τολιόπουλος, που παίζει στην ομάδα της Νίκαιας, ως δανεικός από την ΑΕΚ, ήταν εξαιρετικός μέχρι να κουραστεί, έχοντας 19 πόντους.
Η ΑΕΚ ήταν «χλωμή» στην πρεμιέρα της και σίγουρα υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εικόνα που παρουσίασε στην 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς, ότι επί της ουσίας ο στόχος φέτος φτάνει ακόμα και στην κατάκτηση του τροπαίου της Basket League. Είναι ζητούμενο αναμφίβολα, το να υπάρξει μεγάλη βελτίωση από εδώ και πέρα και φυσικά το να επιλεγεί γρήγορα ο έκτος ξένος.
Το καλό είναι ότι παρόλο που το ματς δεν πήγαινε καθόλου καλά για την ΑΕΚ, βρήκε την δύναμη και έδειξε τον χαρακτήρα της, φτάνοντας στη νίκη και μάλιστα με διψήφια διαφορά. Αυτό είναι λογικό άλλωστε, με δεδομένο ότι η Βασίλισσα διαθέτει ένα πολύ πλούσιο ρόστερ, δίχως την παραμικρή αμφιβολία. Είναι θετικό λοιπόν, το γεγονός ότι ακόμα και με κακή εμφάνιση, η Ένωση έφτασε στη νίκη.
Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος γενικά ήταν εξαιρετικός. Ο αρχηγός της Βασίλισσας τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ σε 23 λεπτά συμμετοχής, δείχνοντας την κλάση του. Ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε 14 πόντους (σ.σ. όλους στο δεύτερο ημίχρονο) και 6 ριμπάουντ. Διψήφιοι στο σκοράρισμα ήταν επίσης οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (13π.), Γιόνας Ματσιούλις (11π.) και Λίνος Χρυσικόπουλος (10π.).
Εν κατακλείδι, το ματς ήταν ισόπαλο με 59-59 στο τέλος της 3ης περιόδου. Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει και με 65-61 στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου, αλλά από εκεί και πέρα, έκανε ένα εντυπωσιακό σερί 20-3, για να φτάσει στο τελικό 81-68 και να ξεκινήσει με το… δεξί στη Basket League.
Διαιτητές: Σώμος-Μαλαμάς-Λόρτος.
Τα δεκάλεπτα: 21-15, 39-32, 59-59, 68-81.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Στέργιος Κουφός): Σμιθ 10 (1), Ζάισλοφτ, Πετρόπουλος, Πρίτζετ 10, Χατζηκυριάκος, Βλάχος, Φιτζπάτρικ 16 (3), Χόλοουελ 13 (1), Τολιόπουλος 19 (3), Χουγκάζ.
ΑΕΚ (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Μορέιρα 2, Λάνγκφορντ 14 (1), Ματσιούλις 11 (3), Γιάνκοβιτς 13 (1), Κατσίβελης 6, Χρυσικόπουλος 10, Ζήσης 15 (2), Γκίκας, Λοτζέσκι 4, Ρογκαβόπουλος, Σλότερ 6.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τι αφάνα αφησε ο Λανγκφορντ ρε παιδια?Δεν τον γνωρισα!!χαχαχαχαχαχαχα!!
δεν επαιξε καλα η ομαδα αλλα τουλαχιστον δεν πάθαμε τα χειροτέρα
φαίνεται καθαρα οτι δεν υπάρχει ο παίκτης στα γκαρντ να πιεσει τους αντιπαλους,για αυτο εγινε πάρτι απο τολιοπουλο
Η επιλογη ειναι να μην παρουν νεο ξενο και βλεπουμε ,αυτο ομως ειναι τεραστιο ρισκο γιατι τον νοεμβρη εχει 2 πολυ σημανυκα ματς ,με Περιστερι εξω και προμηθεα στο ΟΑΚΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Στο 5 επισης φανηκε οτι τα βαρια σεντερ που υπαρχουν δεν μπορουν να παίξουν με γρήγορους ψηλους ,εδω πιστευω οτι θα βοηθουσε ο Γοντικας που ειναι ο μοναδικος ψηλος που εχει γρηγορες κινησεις
Αντί αυτού ο κοουτς επελεξε τον Μαυροειδη που δεν επαιξε δευτερολεπτο
Συνεχιζουμε και περιμενουμε την βελτιωση της ομαδας
Αρκετοί πριν κανά-δυο μηνες λέγαμε οτι είναι λάθος που φεύγει, εστω και δανεικος, ο Τολιόπουλος. Ελπίζω να μην ξαναγίνει το ιδιο λάθος και το επόμενο καλοκαίρι.
Δεν ήταν λάθος αδερφέ. Σε μας δεν μπορεί να βρει ακόμα τον χρόνο που βρίσκει στον Ιωνικό. Το παιδί πήρε χτες 35 αγωνιστικά λεπτά και πάρα πολλές προσπάθειες σε σουτ 2 και 3 πόντων. Στον Ιωνικό μπορεί, αν συνεχίσει ο Κουφός να του δίνει άπλετο χρόνο, να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να εξελιχθεί ώστε επιστρέφοντας στην ομάδα να είναι έτοιμος να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής. Στην σημερινή ΑΕΚ δεν θα έπαιρνε ποτέ 35 λεπτά και τόσες προσπάθειες.
Πραγματικά για κάποιον που παρακολουθεί πάρα πολλά χρόνια μπάσκετ αν διαβάσει εδώ μέσα τα γραφόμενα σας θα πάθει μαλακινση εγκεφάλου... Ο ένας γράφει για Σάκοτα και ότι λέει έχουμε πρόβλημα στην θέση τέσσερα έλεος ....εκεί ιδικά είμαστε σούπερ ....τι ακριβώς θα κάνει ο Σάκοτα ; Άμυνα με τα μάτια ριμπάουντ ούτε με κιάλια εκτός του ότι έχει να πιάσει μπάλα ένα χρόνο ....ο άλλος γράφει για προπονητή.....η παράνοια στο μεγαλείο της ..... έχουμε έναν από τους καλύτερους Έλληνες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προπονητές και δεν το εκτιμούν.....κτλ κτλ ...... πρώτα θα πάτε να πάρετε διαρκείας και μετά γράφετε τις σαχλαμάρες που σκέφτεστε.....με 650 διαρκείας θέλετε και 6ο ξένο; Να παρακαλάμε που έχουμε και 5 ......
Άσε μαs ρε φίλε που θα κάνειs υποδείξειs στον κόσμο τηs AEK άν θα πάρει διαρκείαs ή όχι . Κόφτε αυτή την παπαριά που λέτε συνέχεια . Φυσικά και έχει δικαίωμα και αυτόs που δεν έχει διαρκείαs να κάνει κριτική στην αγαπημένη του ομάδα . Όσο για τον παπαθεοδώρου ,από πού και εωs πού είναι από τουs καλύτερουs προπονητέs ; Ένα κύπελλο έχει πάρει και αυτό με αντίπαλο τον προμηθέα. Τι έχει κάνει στην καριέρα του σαν προπονητήs ; Όσο για τον Σάκοτα το μόνο που έχω να πω είναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ! Και επειδή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είσαι άσχετοs ,θα σου πω και ένα τελευταίο . Δεν υπάρχει ομάδα στην Α1 που να μην έχει 6 ξένουs ! Οί μεγάλεs ομάδεs μάλιστα , έχουν 7 ! Πολύ φοβάμαι ότι ο Μάκηs έχει απογοητευτεί από την εικόνα τηs ομάδαs και την απώλεια του κυπέλλου απο το χωριό τηs ισπανίαs και έχει κλείσει την κάνουλα !
Συμφωνώ και επαυξάνω .
Ο Rice έφυγε ,αντικαταστάθηκε ;
Ο Moreira φαίνεται ότι δεν είναι για το επίπεδο της ΑΕΚ.Η παρουσία του και μόνο στον τελικό έπρεπε να το είχε θέσει εκτός ομάδας .
Μεταγραφές θα γίνουν η ο ‘’κρίμα τα λεφτά του ‘’ Μάκης θα πάει τη χρονια με τους ίδιους .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Άμα δεν βλέπουνε ότι με τους συνταξιούχους δεν θα βγει η χρονια Ελλάδα και Ευρώπη τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας .
Συμφωνώ και επαυξάνω .
Ο Rice έφυγε ,αντικαταστάθηκε ;
Ο Moreira φαίνεται ότι δεν είναι για το επίπεδο της ΑΕΚ.Η παρουσία του και μόνο στον τελικό έπρεπε να το είχε θέσει εκτός ομάδας .
Μεταγραφές θα γίνουν η ο ‘’κρίμα τα λεφτά του ‘’ Μάκης θα πάει τη χρονια με τους ίδιους .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Άμα δεν βλέπουνε ότι με τους συνταξιούχους δεν θα βγει η χρονια Ελλάδα και Ευρώπη τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας .
Πες τα ρε φιλε.οταν βλεπαμε εμεις μπασκετ αεκ αυτοι ηταν αγεννητα ακομα.
+1924
Παπαθεωδορου δεν κανεις για την αεκαρα μας.
Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα φίλε μου , να μην κάνεις εσύ για την ΑΕΚΑΡΑ μας ? ( που κι αυτό με μικρά γραμματάκια το έγραψες !!!)
Από έναν οπαδό του curling
ολοι οι προπονηταρες εδω μεσα μαζεύτηκαν! Για να εχεις δικαιωμα για κριτικη πρωτα θα πας να παρεις διαρκείας για να αποδείξεις οτι νοιαζεσαι και για την ομάδα αλλα και για αυτον το ανθρωπο που μονο ξοδεύει! κριτικοί του καναπε! και αν βρεθουν και καποιοι να πουν οτι δεν περισσεύει το 90ευρο για διαρκειας τοτε θα τους πω πως το βουλωνουμε και απλα παρακολουθουμε!
Εγώ δεν βλέπω τον λόγο που πήραμε τον κατσιβελη
Πραγματικά ανύπαρκτος.
Για να παίζει άμυνα αδερφέ - είναι ο μοναδικός μαζί με τον Γιανκοβιτς που παίζουν άμυνα
Δυστυχώς και είμαι αναγκασμένος να το ξαναπώ άλλη μία φορά που και αυτή θα με γεμίσετε dislike Όπως και όλες προηγούμενες η ομάδα αυτή στηρίζεται μόνο στο ατομικό ταλέντο του κάθε παίκτη και εάν αυτός ή αυτοί βρεθούν σε καλή μέρα όλα καλά. Όταν όμως κάτι δεν πάει καλά στραβώνουν όλα τα παιχνίδια γιατί η ομάδα νομίζει ότι είναι οι Χάρλεμς. Κανένα σύστημα δεν υπάρχει που να οδηγεί σε έναν ελεύθερο παίκτη να σουτάρει - Κανένα σύστημα δεν υπάρχει για να μπορέσει να παίξει ομάδα pick and... ΣΥΝΕΧΕΙΑ roll - Κανένα σύστημα δεν υπάρχει που να μπορείς να εκμεταλλευτείς τόσους παίκτες που έχουμε που θα μπορούσαν επιθετικά να προσφέρουν τα μέγιστα. Όλα αυτά για την επίθεση γιατί και στην άμυνα είμαστε τραγικοί και προσπαθούμε να παιξουμε με 2 παίκτες ανά περίπτωση όπως είναι ο Yankovic και ο Κατσίβελης φέτος που μπορούν να παίξουν άμυνα. Δυστυχώς νομίζω ότι για όλα αυτά φταίει ο προπονητής καθώς και για την ομάδα που έφτιαξε που είναι μόνο για παιχνίδια επίδειξης για σόου κλπ. Κρίμα για τον Πρόεδρο και τα χρήματα που βάζει.
Περι της εμφανισης Τολιοπουλου: επαιξε με τον Ιωνικο περιπου 35 λεπτα, και σαν playmaker και σαν εκτελεστης. Στην ΑΕΚ ειναι λογικο να μην μπορει να κανει τετοια εμφανιση, δεν θα βρει ποτε 35 αγωνιστικα λεπτα, δεν θα παρει ποτε τοσες προσπαθειες στην επιθεση. Οποτε μην κρινουμε διαφορετικες συνθηκες.
Παμε στο θεμα Σακοτα. Εχουμε 14 παικτες, αλλα χθες ειχαμε στη 12αδα τον Μαυροειδη, που δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρησιμοποιηθηκε ουτε λεπτο. Θεωρητικα ο Μαυροειδης μπορει να δωσει λιγα καλα λεπτα εναντι σε αδυναμες ομαδες (δεν μπορει πια να αντιμετωσει κορυφαιους σεντερ), αλλα χθες ηταν μια αδυναμη ομαδα! Αρα τι θα ηταν καλυτερο, να εχουμε τον Μαυροειδη και να μην παιζει ή τον Σακοτα που μπορει να μπει 5 λεπτα? Φυσικα το προβλημα δεν ειναι ο Σακοτα, αλλα η επιμονη του Παπαθεοδωρου να χρησιμοποιει τον Χρυσικοπουλο. Φυσικα και ο Χρυσικοπουλος ειναι καλυτερος all-around παικτης, αλλα κανεις μα κανεις δεν μπορει να εχει "κολληματα" με συγκεκριμενους παικτες που "αγαπαει".
Και ενα γενικο σχολιο για τον αγωνα: Ο Μορειρα δεν εκανε τιποτα, ο Σλοτερ το ιδιο (εκανε αντιαθλητικο καλαθι και φαουλ, δεν υπαρχει χειροτερο), τι γινεται με τους ψηλους μας, εναντια σε μια ομαδα με 1 καλο σεντερ?
Το πρόβλημα της ομάδας φέτος κατά την γνώμη μου είναι το minute restriction που αναγκάστηκα επιβάλλεται στους παίκτες μας λόγω ηλικίας.Οσο καλή φυσική κατάσταση και να έχουν δε πάουν να είναι 35+χρονων.Που πρακτικά σημαίνει ότι και πολύ καλό ρυθμό να έχουν σε ενα παιχνίδι δε μπορούν να κάτσουν 25 ο καθένας μέσα στην 5αδα.Αναγκαστηκα αυτό οδηγεί τον coach σε ένα συνεχές ροτεισον ώστε να μπορεί να κραταει κάπως φρέσκους τους παίκτες. Δε γίνεται να απαιτείς απ τον Ζήση στα 38 να σου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιζει 30 λεπτά.Πλέον ο ρόλος του είναι διαφορετικός μέσα στην ομάδα. Δάσκαλος για τους μικρούς και ποιοτικά λεπτά ξεκούρασης στους βασικούς.
Τι φταίει δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι τρώω πίκρα από παντού φέτος.
Θα το απλά "διωχτε τον " όσο είναι νωρίς ακόμα είναι νυχτωμένος, για τον μπαοκ καλός είναι για την ΑΕΚΑΡΑ μας με τους τόσους παιχταράδες είναι λίγος. Μιλάω για τον τύπο που λέει πως είναι προπονητής. Έχω και ένσταση για τον λανγκοφορτ (ΣΥΓΝΩΜΗ εάν σκότωσα το όνομα του) δεν κάνει καθυστερεί απελπιστικά την ομάδα. Το ευρωπαϊκό που χάσαμε εκτός του ύπνου που είναι στον πάγκο μεγάλη ευθύνη φέρει και αυτός!!!!
Ο κόουτς είναι μέχρι ενός σημείου.
Δε νομίζω ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομαδα
ασφαλές συμπέρασμα μετά από τόσες αγωνιστικές
προφανως τετοια παιχνιδια οφειλει να τα κερδιζει η ομαδα, για πρωτο παιχνιδι της χρονιας μια χαρα σταθηκε.εκανε αυτο που επρεπε αλλα σιγουρα μπορει και καλυτερα.
Κλασσική ομάδα Παπαθεοδώρου, θα φορμαρισθεί τέλος Νοέμβρη.
Καθόλου καλή εμφάνιση.
Διόλου πειστική νίκη.
Φέτος η ΑΕΚ θ'αντιμετωπίσει το εξής:
Από τη μια,όσες ομάδες αναλαμβάνει ο Παπαθεοδώρου δεν φορμάρονται αμέσως.
Θέλουν λίγο χρόνο στην αρχή.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Από την άλλη,το ρόστερ της ΑΕΚ διαμορφώθηκε με σκοπό τη κατάκτηση του Ch.League.
Αυτό δεν έγινε.Και φυσικά οι προδιαγραφές αλλάζουν.
Υπάρχει σύγχυση στόχων και προγραμματισμού ως προς τους παίκτες.
Το πως θα συνδυαστεί όλο αυτό,είναι άγνωστο.
Υπάρχει θέμα.
Μακάρι να ξεπεραστεί.
Ο Παπαθεοδώρου,σε ερώτηση που του έγινε για άλλον ένα ξένο,είπε "μένουμε ως έχει".
Όλοι και όλα κρίνονται δια του αποτελέσματος.
Οψόμεθα.
Το "μένουμε ως έχει" του Παπαθεοδώρου σημαίνει ότι ο Μάκης ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ για παίκτη. Και με το δίκιο του βέβαια. 14 παίκτες έχει η ομάδα. Παίκτη θα πάρουμε στα πλέυ οφ του ΤσΛ ή αν πάμε στον τελικό κυπέλου.
Ή αν επιτραπεί ο κόσμος στα γήπεδα...
Τελικα ποσο λαθος ηταν που αφησαμε Τολιοπουλο, Γιαννοπουλο αλλα και ο Σακοτα που ειναι, που λεγαμε οτι θα επιστρεψει. Δηλαδη αυτοι που φεραμε φετος ειναι καλυτεροι;
Φίλε μην περιμένεις Σακοτα. Ο παπαθεοδωρου δεν το θέλει και το έχει πει. Αν ρωτάς εμένα κακώς γτ ο Ντούσαν είναι παιχταράς, ηγέτης, ΑΕΚτζης και έχει τρίποντο φαρμάκι. Αλλά επειδή ο παπαθεοδωρου θέλει να παίζει ο χρυσικοπουλος δεν θέλει σακοτα
Έχει τρίποντο φαρμάκι ο Ντούσαν αλλά ο Χρυσικοπουλος κάνει πολλά περισσότερα πράγματα στο παρκέ ενώ δεν έχει κακό μακρυνό σουτ.
Στα του παιχνιδιου, στα 5 λεπτα πριν το τελος κερδισαν 3 βολες.Τις εχασαν.Στα καπακια τριποντο του Ματσιουλις.Και εκει κριθηκε η ιστορια του παιχνιδιου.Αν εβαζαν τις βολες θα εβλεπα ενα εντελως αλλο σεναριο μεχρι εκεινο το σημειο ο Ιωνικος ελεγχε τον αγωνα.Θα βλεπα μετα τους λαλιστατους υπερασπιστες του προπονητη τι θα μας ελεγαν αν γινοταν ενα ακομα φιασκο.
Το σκοτώσαμε το θηρίο τελικά όλα καλά... Δεν είναι εικόνα επιδοξης πρωταθλήτριας αυτη. Αυτή την εποχή έπρεπε να είμαστε ήδη δυο επίπεδα πανω απο ολους μιας και η ομάδα είχε πρωταρχικό στόχο το bcl ο προπονητης έχει τεράστια ευθυνη. Δεν βλέπω άμυνες δεν βλέπω προσπαθεια. Σήμερα παιζαμε με μια ομάδα που μετά βίας έχει 5 καλους παικτες για το επίπεδο της τι θα γινόταν αν αντιμετωπίζαμε μια πιο πληρη ομάδα? Με 5 λεπτά άμυνα θα παιρναμε το παιχνιδι? Οσο καλοί παικτες και να είναι ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προπονητης δεν έχει δώσει αγωνιστική ταυτότητα και δεν εμπνέει κανέναν, υ.γ Αγραβάνης 15 ποντους και MVP απέναντι στον Άρη ένα παιδι 21 χρονών που το αφήσαμε ελευθερο κιόλας, ένα παιδι που δουλεψε κ παιζει άμυνα στα όρια. Αν παρει και 6 ξένο που μαρκάρει με τα μάτια κ θέλει δυο μπάλες θα μαστε μια ωραία ατμόσφαιρα
Κρατάμε μόνο τη νίκη και την άμυνα του τελευταίου δεκαλέπτου. Πιστεύω ότι η ομάδα μέσα από τα παιχνίδια θα βρει τον ρυθμό της και θα ρολάρει. προβληματίζει η μεγάλη ηλικία που έχουν οι καλύτεροι παίκτες μας, αλλά ας ελπίσουμε ότι το σχετικά γεμάτο ρόστερ θα καλύψει αυτή την αδυναμία, όπως έγινε και σήμερα.
Ο Παπαθεοδώρου στο τέλος είπε ότι δεν βιάζεται για τον έκτο ξένο και η ομάδα θα κινηθεί μόνο αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βρει κάτι εξαιρετικό. Να πω την αμαρτία μου θυμήθηκα τον Τσάλμερς.
Κραταει την νικη σημερα η ΑΕΚ τιποτα αλλο...Πηρε την νικη χαρις την ποιοτητα του λανγκφορντ και του ζηση...Συνεχιζουμε ελπιζοντας να παιξουμε την τεταρτη στην ευρωπη για να αποκτησουμε ρυθμο...Εξαιρετικο ματς απο τολιοπουλο πηγε να το παρει μονος του...
Υ.Γ πρεπει να σκεφτουμε την επιστροφη σακοτα για να βοηθησει στο 4
0 συστηματα , 0 τακτικες 0 ολα κυριε Παπαθεοδωρου , εξαλλου οι 2 χαμενοι τιτλοι μεσα σε μια βδομαδα λενε πολλα, για μενα πρεπει να αποχωρησει αν θελουμε να παμε μπροστα .... βασιζομαστε μονο σε ατομικες ενεργειες παιχτων , ετσι ερχονται μερικες νικες αλλα ουσιαστικη προοδος δεν γινεται.
Μαύρο φεγγάρι διανύουμε παντού...
Ήμουν από αυτούς που πίστευα και στηριζα τον Παπαθεοδωρου. Πολυ φοβαμαι οτι αρχιζω να ανεθεωρω. Δεν ξέρω αν μπορεί να συνεχιστεί αυτό.
ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ !!!
Για τα επόμενα 5-6 παιχνίδια αυτή θα είναι η εικόνα. Ευτυχώς πλην του ματς με το Περιστέρι δεν υπάρχει άλλο απαιτητικό ματς. Ενα θετικό πάντως είναι ότι το ματς γύρισε στη τέταρτη περίοδο με το που μπήκαν όλοι οι 35+
Πάρα πολύ κακή εμφάνιση από την ΑΕΚ σήμερα, την αιφνιδίασε σε μεγάλο βαθμό ο Ιωνικός στην αρχή και ευτυχώς δεν άφησε το παιχνίδι να ξεφύγει. Φανερά εκτός ρυθμού αρκετοί παίκτες, δεν υπήρξε η απαραίτητη ισορροπία σε άμυνα κι επίθεση για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Πάντως, και ο Ιωνικός από την πλευρά του ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, βασίστηκε στο μακρινό σουτ και αξιοποίησε κάθε λάθος ή κενό που έκαναν οι παίκτες της Βασίλισσας. Όταν άλλαξε η άμυνα και το σχήμα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσαρμόστηκε στις ανάγκες του ματς, η ΑΕΚ έδειξε βελτιωμένη στην άμυνα.
Ήταν λογικό από ένα σημείο και μετά ότι ο Ιωνικός θα έμενε από δυνάμεις, δεν υπήρχε περίπτωση τόσο νωρίς στη σεζόν να υπάρχουν μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Ήδη από τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου η εικόνα άλλαζε και η ΑΕΚ μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα τον αγώνα.
Πρέπει να βρεθούν λύσεις για την άμυνα στο «2 εναντίον 2», ο Μορέιρα δείχνει να μην μπορεί να ακολουθήσει. Η εμπειρία του Ζήση είναι πολύτιμη αλλά μόνο εάν συνδυάζεται με εμφανίσεις όπως η σημερινή. Θεωρώ ότι πιο ουσιαστικός παίκτης σήμερα ήταν ο Γιάνκοβιτς.
Η προσθήκη του έκτου ξένου θα πρέπει να γίνει στα γκαρντ, υπάρχει κενό και έλλειψη ταχύτητας στις θέσεις «1» και «2». Εκτεθήκαμε αρκετά από Τολιόπουλο και Σμιθ, κακό ματς από τον Γκίκα, έδωσε κάποιες λύσεις ο Κατσίβελης, κάκιστος μέχρι να πάρει μπρος ο Λάνγκφορντ!
Σίγουρα πρέπει να γίνει μια προσεκτική επιλογή ξένου πλέι μεικερ. Ο οποίος να είναι ψηλός και περισσότερο δημιουργός από ότι επιθετικός. Επίσης θεωρώ πρέπει να γίνει μια προσθήκη στο 4. Ο Λίνος μπορεί να παίξει σε χαμηλά σχήματα και στο 5 οπότε θα χωρούσε μια τέτοια κίνηση. Έλληνας στην αγορά ελεύθερος στο 4 είναι από όσο γνωρίζω μόνο ο Ντούσαν Σάκοτα. Δεν το περιμένω να γίνει γιατί ο προπονητής δείχνει ότι δεν τον θέλει αλλά η ταπεινή μου άποψη σαν φίλαθλου αυτή είναι.
Κάτι άσχετο βλέπω τώρα το Βένλο Αγιαξ ωωωω μ@@$%#@$α τους εχουν ξεσκίσει 0-13.
Το θέμα είναι η ομαδα να παίζει πραγματικά και σαν ομάδα. Οτι ματς πήραμε το πήραμε χάρη στην ατομική ποιότητα των παικτών και σίγουρα όχι χάρη στην άμυνα μας. Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά πραγματικά φέτος και σε ποδόσφαιρο και σε μπάσκετ ενώ έχουμε πλήρη σχετικά ροστερ αδυνάτουμε να αποδώσουμε ως ομάδες.
Τις πταίει;
Με τα 1000 ζορια με τον Ιωνικο??? Κατι δεν παει καθολου καλα στην ομαδα...