Για τους κινδύνους που κρύβουν οι πρεμιέρες μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, εν όψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό, ενώ τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
- Για την έναρξη της Basket League: «Πρώτα απ’ όλα είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι πολύ μεγάλη η περίοδος της αποχής από την τελευταία φορά που παίξαμε για το πρωτάθλημα. Πάντα η πρεμιέρα κρύβει κινδύνους. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή, καλή λειτουργεία και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να αρχίσουμε με τον σωστό τρόπο το πρωτάθλημα».
- Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Στόχος της ΑΕΚ είναι να είναι ανταγωνιστική να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί μέσα από την διαδικασία της σκληρής δουλειάς, της προπόνησης, της συνοχής και της συσπείρωσης που πρέπει να υπάρχει απ’ όλους».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Πάμε ρε ΑΕΚΑΡΑ