Μετά το θρίαμβο των Ανδρών, στη «μάχη» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σπάθης ρίχνονται και οι Γυναίκες το Σαββατοκύριακο (24-25/10).
Αναλυτικά η ενημέρωση της Ερασιτεχνικής:
Οι “κιτρινόμαυρες” στοχεύουν στο 9ο διαδοχικό Πρωτάθλημα, θέλοντας να επεκτείνουν την κυριαρχία τους και να ολοκληρώσουν το νταμπλ σε Άνδρες-Γυναίκες.
Το Σάββατο θα διεξαχθεί το Ατομικό Αγώνισμα, ενώ την Κυριακή το Ομαδικό. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τις: Δώρα Γκουντούρα, Κλάιρη Μπένου, Αθηναΐδα Μαυρικάκη, Θεοδόση Βασιλική και Δανάη Ψωφάκη.
Την ομάδα θα συνοδεύσει ο προπονητής, Θανάσης Δελενίκας, και ο Team Manager του τμήματος, Κωνσταντίνος Ποτού.
Ο Θανάσης Δελενίκας δήλωσε στο aek.gr: “Στόχος των αθλητών μας είναι πάντα το Πρωτάθλημα. Αυτός είναι άλλωστε ο στόχος όλων στην ΑΕΚ. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά“.
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
