0 ΣΧΟΛΙΑ

Ηλιόπουλος: Ήρθα πιο κοντά στον Θεό (VIDEO)

Δεν υπήρχαν τάγματα εφόδου, υποστήριξε

Χαμογελάω γιατί ήρθα πιο κοντά στον Θεό και έχω ήσυχη τη συνείδηση μου τόνισε

ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε στο Α.Τ. Πικερμίου μετά τη λήξη της δίκης και τις αποφάσεις για τις αναστολές.

Ο καταδικασθείς για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Ηλιόπουλος επέμεινε ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη και δήλωσε αθώος. «Δεν μπορεί να μας κρίνει κανένας από τους δικαστές, προφανώς και παίρνουν εντολές για να μας καταδικάσουν», τόνισε.

 «Όσον αφορά στους βουλευτές, το όνομα μας δεν υπήρχε σε ολόκληρη τη διαδικασία. Δεν είχε κάποιο θύμα μαρτυρία για τους βουλευτές, δεν αποδείχθηκαν όσα είπαν», ισχυρίστηκε.

Ο πρώην βουλευτής της ΧΑ, που αναμένεται να εκτίσει ποινή κάθειρξης 7 ετών, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας ήρθε πιο κοντά στον Θεό και ότι έχει ήσυχη τη συνείδησή του.

Αρνούμενος τις κατηγορίες εις βάρος του, δήλωσε ότι οι βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης καταδίκαζαν από την πρώτη στιγμή τη δολοφονία Φύσσα, όπως και τις επιθέσεις σε μετανάστες (αν και ο ίδιος είχε συμμετάσχει σε τάγμα εφόδου σε παζάρι αλλοδαπών στη Ραφήνα).

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος σχολίασε ότι «κανείς δεν είναι έτοιμος να πάει φυλακή», πόσο μάλλον ο ίδιος που έχει μικρά παιδιά.

Ερωτώμενος αν θεωρεί ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, ο Ηλιόπουλος είπε απλά: «Συγγνώμη εκφράζω σαν άνθρωπος για οποιοδήποτε θύμα. Προσωπικά δεν έχω καμία ευθύνη, ούτε θεωρώ ότι έχει κάποιο από τα στελέχη.

Για το μόνο πράγμα που έχει μετανιώσει και θα άλλαζε πράγματα – όπως είπε – είναι για την πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ