Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε κι σήμερα το κανονικό πρόγραμμα και τρέχει για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Οι Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Μιχάλης Μπακάκης και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία. Από τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ο Χρήστος Αλμπάνης προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Ενας τραυματισμός που ήρθε λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ. Από την πορεία της αποθεραπείας του θα κριθεί και ο χρόνος της επιστροφής του. Ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση δεξιού γόνατος. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Στο τέλος θα έχει πιο πολλές θλασεις από συμμετοχές. Θα κατακτήσεις πιο Γυάλινος και από Τσιγκρινσκι
σε λιγοβλεπω και τον Καρερα να παθαινει θλαση...
Το ειπε ο Ιταλός και κοροιδευαν μερικοι. Ανυπομονώ να φύγουμε απο τον καρκίνο το ΟΑΚΑ. Εχει το πιο τραγικο χορταρι στην Ελλάδα αν δε φιλοτιμηθει καποια ΠΑΕ με δικα της τεραστια εξοδα να κανει εργασιες, κατι για το οποιο λογικα θα υπαρχει και δυσκινησια μεχρι να παρει το πρασινο φως καθε φορα.
Ας ελπίσουμε να πάνε ολα καλα και να ειναι η τελευταια μας χρονια σε αυτο το παρατημενο ολυμπιακο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακινητο, οπου ακομη και η στεγη κινδυνευει να πεσει με την μηδενικη συντηρηση που γινεται απο την πολιτεια.
Το χα γράψει πριν 3 χρόνια (πρωταθληματική σεζόν 17-18), που ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΝΟΛΟ, είχαμε πάρα πολλούς μυικούς. Το ίδιο έγινε 18-19 με Μαρίνο (που έκανε -ΔΙΚΑΙΩΣ- ΜΙΝΙ προετοιμασία να μπει ομίλους) και ξανά Μανόλο, 2019-20 με Καρντόσο (που συζητούσαν αντί να τρέχουν), Κωστέ και Καρέρα και τώρα 2020-21 με Καρέρα.
ατα όπως του Λόπεζ στο περιστέρι), ήταν ο παο, όταν πήγε οακα αν και έπαιζε 1... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ματς την εβδομάδα. Αλλά και πάλι, όχι όσο εμείς.
Η ΜΟΝΗ ομάδα που είχε κοντά στη συχνότητα των δικών μας ΜΥΙΚΩΝ (δε λέμε για κτυπήματα-διαστρέμ
Οι 2 γαυροι ΧΩΡΙΣ ΡΟΤΕΙΣΟΝ (ο παοκ 2 χρονιες 17-18,18-19-ο θρήνος ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΡΩΠΗ 18-19, 19-20) είχαν ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Το χώμα στο ΟΑΚΑ είναι μπετόν (δεν ξέρω γιατί) και ότι και να σπέρνουν, πάλι χάλια είναι.
Πολύ φοβάμαι (και κάτι έχω ακούσει, αλλά δεν είμαι γνώστης) ότι ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ
Δεν εξηγείται αλλιώς παιδιά
Ο Καρερα σε ερωτηση για τον τραυματισμο Αλμπανη, ειπε οτι φταιει ο κακος αγωνιστικος χωρος. Η κακη εικονα του φανηκε και στη εθνικη... Ως γνωστο ο χλοοταπητας φτιαχτηκε προσφατα, ουτε μηνας δεν περασε.
Το κοστος το μοιρασαμε με Παναθηναικο.
Ηθελα να ξερα πεταμε λεφτα, η πηραμε εταιρια της πλακας
Εφόσον μπαίνουμε στο καινούργιο του χρόνου και κανονικά είναι δουλειά της πολιτείας η συντήρηση του, λογικά θα πήραμε ότι φτηνότερο υπήρχε.. κακός βέβαια
Εντάξει, γιατρός δεν είμαι για να πω τι φταίει, αλλά το χορτάρι φτιάχτηκε πριν ένα μήνα αν θυμάμαι καλά!
Τ
***Τι σημαίνει "βαρύς αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ";;;
Διαλεχτε...
Οι αιτίες των μυϊκών θλάσεων είναι οι εξής:
Κακή προθέρμανση
Απότομες εκκινήσεις σε αγώνες δρόμου ταχύτητας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μειωμένη ελαστικότητα των μυών από παράλειψη των διατατικών ασκήσεων
Υπερβολική κόπωση των μυών μετά από παρατεταμένη άσκηση
Κακός εξοπλισμός
Άσκηση σε υγρό και ψυχρό περιβάλλον
Κακή διατροφή και έλλειψη καλίου, νατρίου ή μαγνησίου στον οργανισμό
Κακή τεχνική κατά την εκτέλεση των ασκήσεων, υπερεκτίμηση δυνατοτήτων από τον προπονητή
Τραυματισμοί που οφείλονται στην κακή φυσική κατάσταση και το οξειδωτικό stress
Επίσης η ιατρική δεν είναι wikipedia...
χαλαρωσε...
Ολα μα ολα αυτα ειναι ευθυνη του γυμναστη! Ακομη και αν ο εξοπλισμος δεν ειναι οπως πρεπει (κατι που το ξερουμε οτι δεν ισχυει γιατι αλλιως θα εβγαζαν καθε χρονο τα ιδια προβληματα) θα επρεπε αυτος να το επισημανει.
Ενταξει ασκηση σε υγρο και ψυχρο περιβαλλον ουτε σε -15 αθλουνται φιλε ουτε ειναι πρωταρηδες, αθλητες ειναι που κανουν πρωταθλητισμο ποσα χρονια ο καθενας απο τα παιδικα του χρονια, μην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τρελαθουμε τωρα. Προφανως το εβαλες για να μην αποκλεισεις καμια απο τις δυνατες αιτιες οπως αυτες αναφερονται βιβλιογραφικα.
Προσωπικα θα πονταρα ολα τα λεφτα μου στο οξειδωτικό stress...
Πιστευω μια αλλαγη τυπου Βασιλαντωνοπουλου θα του εκανε καλο...
Ίσως να μήν είναι το προβλημα η "λάθος" προετοιμασια. Κάθε παιχτης ειναι υπευθυνος για τη κατάσταση του. Ο Τσιγκρίνσκι ακούει και διαβάζει σωστά το σώμα του. Λόγω εμπειρίας. Ίσως. Κάνει μόνος του διαχείριση. Ο Αλμπανης πληρώνει την κακή προετοιμασια προηγουμενων χρονών. Αγυμναστος, άτυχος, διαλέξτε. Δε δικαιολογείται παντως σε νέο παιδι τέτοια συχνότητα τραυματισμων
Όχι..
Δεν ήταν σωστή
Γιατί δύο φορές άφησε πλεονεκτήμα κ μετά έδωσε δύο κάρτες στην ΑΕΚ κάτι που απαγορεύει ο κανονισμός.
Ενώ στην αντίστοιχη περίπτωση δεν έδωσε κάρτα στον Σβαμπ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Να τα λέμε ολα
Ο Αλμπανης δυστυχως δεν δουλευει το σωμα του πρεπει να κανει ατομικες προπονησεις γενικα ολοι οι παιχτες πρεπει να το κανουν αυτο αλλιως δεν θα προκοψουν μονο το ταλεντο δεν φτανει.
Ρε το φοβερό φέτος είναι ότι αν και τόσο σκληρή προετοιμασία η οποία έβγαλε πολλούς παίκτες οφ Ο ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Μα τι στο??? Θεός φυλάξει δηλαδη να παραμείνει έτσι..
Εμμ αυτο που το πας χαχαχαχαχα
Δηλαδή δε φταίει το προπονητικο team?
Φταιει στι βαθμο που του αναλογει. Αν ο αλλος ειναι κρεας και αγυμναστος, ο γυμναστης θα προσπαθησει να του ανεβασει τη φυσικη κατασταση. Ποιος φταιει ? αυτος που ειναι αγυμναστος και κρεας, ή ο γυμναστης που προσπαθει να τον κανει πιο αθλητικο?"
Να ξερεις φιλε μου οτι θλασεις παθαινουν ποιο πολυ οι γυμνασμενοι παικτες..Ειναι νομος...Οσο για την ενταση της προπονησης αυτο θα φανει σε 1 μηνα το πολυ οταν οι αλλοι θα αρχισουν να κουραζονται εσυ θα ανεβαινεις...Να μου πεις τωρα τι να το κανω αν μεινω 15 ποντους πισω!!!Αυτο ειναι αλλο θεμα κ ελπιζουμε να μην συμβει
πηρε ρισκο και εκανε οτι εκαναν αλλα μεγαλα ευρωπαικα κλαμπ... θα το ευχαριστειτε μετα τα Χριστουγεννα οπως εγινε και περυσι!
Μετα τα Χριστουγεννα αν ειμαστε 10 ποντους πισω να δεις τι ευχαριστιες θα ακουσει(αν ειναι εδω ακομη εφ'οσον γινει αυτο το απευκταιο)! Και ακομη μια ενσταση μου σε αυτο που λες. Τα μεγαλα κλαμπ, οπως οι μεγαλες εταιρειες στοχος τους ειναι παντα να αποφευγουν το ρισκο οσο γινεται και μαλιστα υπαρχουν ολοκληρες στατιστικες και στρατηγικες που ακολοθουνται για το λεγομενο risk management.
Στο 2ο εξαμηνο πιστευεις οτι οι ομαδες που πανε καλα τωρα, δεν θα χασουν βαθμους? Επισης το ξεκινημα της φετινης σεζον απο ομαδες οπως Μπαρτελονα, Λιβερπουλ, Γιουβετους, Λεστερ, Μαρσειγ κλπ επαληθευουν αυτο που λεω!
Αυτοι που κανετε dislike πειτε μου τι ειπα λαθος?
Σορρυ αλλα δεν θα τον ανανεωνα τον Χρηστο. Πολλοι τραυματισμοι γενικα στο βιογραφικο του. Εχει φτασει 26 και κανενας δεν τον υπολογισε ποτε ως λυση πρωτης γραμμης. Την θεση του θα την παρει ο Μαχαιρας στο ροστερ. Με τα λεφτα του ας φερει ο Ιβιτς ενα δευτερο καθαρο αριστερο εξτρεμ να συμπληρωσει δυαδα με Γκαρσια. Αριστερα εχουμε πλεον θεωρητικα τρεις λυσεις με Λιβαγια Τανκο και Μαχαιρα.
Αφού το οακα είναι χάλια και δεν υπάρχουν φίλαθλοι, γιατί δεν δηλώνουμε ριζούπολη?
Ο καθένας την δουλειά του παιδιά, έχει ξαναπαθει θλάση ο Αλμπάνης.εχει γυμναστές εχει τιμ απο επαγγελματίες οχι κασταναδες.
Ήρεμα λιγο....
Γμτ ...Νοσοκομείο είμαστε η ποδοσφαιρικό club???
Ειναι καλο το προπονητικο team να στοχευει σε διαρκεια στη φυσικη κατασταση αλλα σε λιγο θα ξεμεινουμε απο παιχτες και δεν θα εχει καποιο νοημα η φυσικη τους κατασταση μετα τα Χριστουγεννα...
Γυαλινος! Καθε χρονο θα εχει το λιγοτερο 2 τραυματισμους που θα μεινει το λιγοτερο 1- 1,5 μηνα εκτος....
Τι ειχες Γιαννη μου, τι ειχα παντα!