0 ΣΧΟΛΙΑ

Κονσεϊσάο: Όσοι δεν δουλεύουν, δεν έχουν θέση στην Πόρτο

Έξαλλος ο προπονητής της Πόρτο με την αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών του

Η Πόρτο έμεινε στο 2-2 με την Σπόρτινγκ πληρώνοντας ξανά λάθη της άμυνας της. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τα έβαλε με κάποιους από τους παίκτες του.

Μετά το ματς, ο προπονητής των πρωταθλητών Πορτογαλίας δήλωσε: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Με ένα πολύ έντονο πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Ο αντίπαλος δημιούργησε επίσης μια καλή ευκαιρία και ακόμα μία άλλη που ξεκίνησε από την έλλειψη δική μας ατομικής συγκέντρωσης. Στο δεύτερο ημίχρονο, δώσαμε στη Σπόρτινγκ πρωτοβουλία και χάσαμε μπάλες κατά τη μετάβαση που συνήθως δεν χάνουμε.

Είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Η Σπόρτινγκ είναι πιθανότατα χαρούμενη με την ισοπαλία, είμαι απογοητευμένος επειδή χάσαμε δύο σημαντικούς βαθμούς. Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές , προσπαθήσαμε, αλλάξαμε αλλά δεν βελτιωθήκαμε. Εκτός από τον Ταρέμι που μπήκε και δημιούργησε μια προϋπόθεση για γκολ. Δείξαμε μία έλλειψη επιθετικότητας που δεν είναι φυσιολογική, ειδικά για νεότερους παίκτες".

Στη συνέχεια, ο Κονσεϊσάο φρόντισε να στείλει μήνυμα προς τους παίκτες της Πόρτο: "Υποτιμούμε το πρωτάθλημά μας, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε καλούς παίκτες και καλούς προπονητές, υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες. Πρέπει να δουλέψεις και να τρέξεις. Για να κατανοήσουμε τον τρόπο που παίζουμε και την ταυτότητα της Πόρτο, χρειάζεται χρόνος. Όσοι δεν καταλαβαίνουν, λυπάμαι πολύ αλλά δεν μπορούν να είναι στην ομάδα μας".


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ