0 ΣΧΟΛΙΑ

Πασχαλάκης: Τελείως διαφορετικό το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ από όσα έχουν γίνει ως τώρα

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ

Στις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες θα γίνει το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ στάθηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, τερματοφύλακας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, σχολίασε τον ανταγωνισμό στην θέση Νο1 της ομάδας του και τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

-για την επανεκκίνηση μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων: «Είναι πάρα πολύ ευχάριστο ότι γύρισαν και όλα τα παιδιά. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι, θεωρώ πως η προετοιμασία έχει γίνει αλλά ό,τι και να πούμε τώρα εμείς, όλα θα φανούνε μέσα στο παιχνίδι, στις τέσσερις γραμμές και ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται».

-για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ: «Θεωρώ ότι είναι τελείως διαφορετικό αυτό το παιχνίδι από ό,τι έχουμε ζήσει. Είναι ένα ντέρμπι χωρίς φιλάθλους. Είναι ένα ντέρμπι που πραγματικά δεν θα έχει παλμό. Θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε πίσω αυτό το γεγονός και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι -γιατί επηρεάζει σίγουρα τον ποδοσφαιριστή αυτό- και να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο της ομάδας».

-για τις αλλαγές στον ΠΑΟΚ, στο ρόστερ: «Σίγουρα είναι τελείως διαφορετικός αυτός ο ΠΑΟΚ. Σίγουρα προσπαθεί να βρει την ταυτότητά του. Πολλές αλλαγές, πολλά παιδιά που έχουνε γράψει ιστορία δεν είναι εδώ μαζί μας. Τους ευχαριστούμε φυσικά. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ζωή συνεχίζεται σε έναν σύλλογο που πρέπει να πηγαίνει μπροστά και να μπορέσουμε να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι με το υλικό που έχουμε αυτή τη στιγμή».

-για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του τερματοφύλακα με τον Ζίβκοβιτς: «Μου αρέσει μια διαφορετική λέξη, μου αρέσει ο συναγωνισμός. Δεν μου αρέσει τόσο πολύ αυτή λέξη “ανταγωνισμός” γιατί σε βελτιώνει, σε κάνει καλύτερο και πραγματικά βοηθάει την ομάδα. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο, θέλουμε να παρουσιαζόμαστε κάθε εβδομάδα καλύτεροι, κάθε μέρα καλύτεροι στην προπόνηση και δεν σταματάμε εδώ».

 


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ