Έτοιμη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών είναι η ομάδα Ξιφασκίας της ΑΕΚ το προσεχές Σαββατοκύριακο 17-18/10. Η Ένωση διεκδικεί με όλες τις αξιώσεις τον τίτλο, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή λόγω πανδημίας και λόγω καλοκαιριού.
Αναλυτικά η ενημέρωση της Ερασιτεχνικής:
Το Σάββατο στις 09:00 θα διεξαχθεί το Ατομικό Αγώνισμα, ενώ την Κυριακή στις 09:00 θα διεξαχθεί το Ομαδικό. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο ΟΑΚΑ. Θα τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο αγώνων λόγω των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας και ως αποτέλεσμα το δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο πέραν των αθλητών, θα έχουν οι προπονητές και οι έφοροι των ομάδων.
Η αποστολή του “Δικεφάλου” αποτελείται από τους: Δημήτρης Καφαταρίδη, Παναγιώτη Κοντοειδή, Βαγγέλη Καλομοίρη, Λουκά Κοσενάκη, Απόστολο Βιδάλη, Μιχάλη Αληφράγκη, Σταύρο Αληφράγκη.
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Θανάσης Δελενίκας, δήλωσε στο aek.gr: “Έχουμε ετοιμαστεί πολύ καλά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών. Είναι μία σημαντική διοργάνωση, έστω και εξ αναβολής λόγω της πανδημίας της πανδημίας. Πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που είναι φυσικά η κατάκτηση του τίτλου, τόσο στο ατομικό όσο και στο ομαδικό αγώνισμα. Οι αθλητές μας είναι έτοιμοι για αυτή την πρόκληση και είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθούν άψογα“.
Ο Team Manager του τμήματος, Κωνσταντίνος Ποτού, με τη σειρά του πρόσθεσε: “Δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας, εκτός από ακόμα ένα Πρωτάθλημα για την ΑΕΚ μας. Οφείλουμε να τα δώσουμε όλα και να διεκδικήσουμε άλλον έναν τίτλο για το Σύλλογό μας“.
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

α) Αυτη την Κυριακη διεξαγεται το πανελληνιο Πρωταθλημα ξιφασκιας σπαθης αντρων και την επομενη Κυριακη το πανελληνιο Πρωταθλημα ξιφασκιας σπαθης γυναικων! Δυο ακομα τιτλοι της σεζον 2019-20 που εκκρεμουσαν λογω της πανδημιας και αν τους κατακτησει η ΑΕΚ φτανει τους 9 ομαδικους τιτλους αντρων και γυναικων ως τωρα (εκκρεμουν ακομη καποιες διοργανωσεις της σεζον).... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
β) Στις γυναικες ειναι δεδομενο οτι η Βασιλισσα του ελληνικου αθλητισμου θα πανηγυρισει το 9ο σερι Πρωταθλημα της (ξεκινωντας απο απο τη σεζον 2011-12). Στους αντρες εχει ως τωρα μονο το Πρωταθλημα της σεζον 2017-18 αλλα τη σεζον 2019 κατεβηκε με σοβαρες ελλειψεις. Φετος η ομαδα κατεβαινει με ολοκληρο το ροστερ της και φαινεται να ειναι καθαρο φαβορι, πραγμα που δικαιολογει την μεγαλη αισιοδοξια για τον τιτλο στις δηλωσεις των παντα μετρημενων σε προβλεψεις υπευθυνων του τμηματος (του προπονητη Δελενικα και του εφορου Ποτου).