Με τη διενέργεια γενικής συνέλευσης και την προκήρυξη αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ουσιαστικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο πολυμετοχικότητας. Θυμίζουμε πως τα χρέη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι πάνω από 3 εκατομμύρια δίχως να συμπεριλαμβάνονται οι ταμειακές διευκολύνσεις από την οικογένεια Σαββίδη.
Η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου στο PAOK SPORTS ARENA.
Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι «1.Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών με την έκδοση νέων μετοχών, με την επιφύλαξη του άρθρου 28 του ν. 4548/2018. 2. Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας».
Μεγάλη αξία έχει η απόφαση τροποποίησης του άρθρου 7 του καταστατικού της εταιρίας γιατί αφορά το ποσό συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Μέσα από τη συγκεκριμένη τροποποίηση θα δοθεί η δυνατότητα στον απλό φίλαθλο να πάρει μέρος στην αύξηση του κεφαλαίου γιατί πολύ απλά θα μειωθεί δραστικά το ποσό συμμετοχής. Εφόσον υπάρξει ανταπόκριση, αυτομάτως η ΚΑΕ θα αποκτήσει τη δυνατότητα άντλησης κεφαλαίου με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση του προγράμματος εξυγίανσης με τη σταδιακά καταβολή χρημάτων έναντι των οφειλών.
Να σημειωθεί τέλος ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσης ότι… «Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας (στη γ. σ., της 4ης Νοεμβρίου), η επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί την 14η Νοεμβρίου 2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 π.μ. στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
