Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κάθε άλλο παρά σίγουρος είναι για την διεξαγωγή του EURO 2020 το... επόμενο καλοκαίρι, αφού βλέπει συνεχώς τον κορονΑϊό να επιτίθεται στην ανθρωπότητα κι έτσι εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τη διοργάνωση που πρόκειται, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να διεξαχθεί σε 12 μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.
Ενόψει του αγώνα της Κυριακής με το Βέλγιο, για το Nations League, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας τόνισε: "Προφανώς δεν μπορείς να τοποθετηθείς με ευκολία για το αν θα γίνει ή όχι το EURO το καλοκαίρι. Δεν μπορείς να ξέρεις αν θα γίνει κι αν θα διεξαχθεί με τη μορφή που είχαμε ενημερωθεί ότι θα γίνει σε όλες τις πόλεις. Ναι μεν οι ενδείξεις είναι τέτοιες που λένε ότι τον Μάρτιο θα είναι καλύτερα τα πράγματα, όμως και πάλι δεν μπορεί να πεις κάτι με σιγουριά, όλες οι προβλέψεις ποτέ δεν πέφτουν μέσα ακριβώς...".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!