Πράματα και θάματα έκανε ο Τζίμι Μπάτλερ και στο Game 5, οδηγώντας τους Μαϊάμι Χιτ στο να μειώσουν σε 3-2 τη σειρά των Τελικών του NBA, κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς.
Ο 31χρονος φόργουορντ, που έμεινε στο παρκέ για 47 λεπτά, έχοντας 35 πόντους, 12 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 5 κλεψίματα, στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του, η οποία δεν τα παρατά ποτέ.
Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά τη νίκη των Χιτ, ο Τζίμι Μπάτλερ τόνισε: "Ήξερα ότι ήθελαν να νικήσουν και μπαίνουν για να πάρουν το πρωτάθλημα. Όμως το ίδιο θέλαμε και εμείς. Καταθέσαμε την ψυχή μας στο παρκέ μαζί με τους συμπαίκτες μου. Και έτσι θα παίζουμε από εδώ και στο εξής. Όπως λέω, είναι νίκη ή νικη για εμάς".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
