Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βόλεϊ: Επέστρεψε για να μείνει η ΑΕΚ

Αφιέρωμα της Ομοσπονδίας στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, η ΑΕΚ επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ. Η Ένωση πήρε την άνοδο ως πρώτη της βαθμολογίας στην Pre League 2019-20 και στοχεύει φέτος στο να βάλει τις βάσεις για το μέλλον και την επιστροφή στην κατάκτηση τίτλων.

Στον πάγκο της ομάδας ήρθε ο Κώστας Αρσενιάδης, ο οποίος κράτησε στο ρόστερ τις βασικές πρωταγωνίστριες της  ΑΕΚ της περσινής σεζόν που την οδήγησαν στη Volley League. Συγκεκριμένα παρέμεινε η πασαδόρος Έλενα Κουντουρά, η λίμπερο Μαριάννα Μπελιά, η ακραία Μάρα Ράπτη και οι κεντρικές Αγγελική Καββαδία, Βασιλική Διάλλα.

Για ξένες αθλήτριες αποκτήθηκε η Ρουμάνα ακραία Αριάνα Πιρβ και η Σέρβα Νατάσα Σεβάρικα, επίσης ακραία. Για την διαγώνιο είχε ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας με την Αζέρα Κατερίνα Ζίντκοβα, όμως αποχώρησε και τη θέση της πήρε η Νάσια Λιάγκη, που επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από ένα χρόνο στην Α2 Γαλλίας.

Επίσης στην ΑΕΚ τη σεζόν 2020-21 θα αγωνίζονται οι Άννα Φωτεινού, Κωνσταντίνα Πατέλη, Μελίνα Σουβαλιώτη και Ευαγγελία Τουλγαρίδου.

Δείτε εδώ το ρόστερ της ΑΕΚ. 

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ