Μετά από δέκα μέρες η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θυμήθηκε να καλέσει σε απολογία την ΑΕΚ αλλά και την Καλλιθέα για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν εις βάρος του Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το τέλος του μεταξύ τους φιλικού.
Οι δυο ομάδες κλήθηκαν σε απολογία βάσει των άρθρων 14, 15, 19, 22 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 35 παρ. 1 του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων και το άρθρο 46 παρ. 2 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών της ΕΠΟ.
Όσον αφορά τις έρευνες για τους υπαίτιους της επίθεσης στον Ντούσαν Μπάγεβιτς οι πέντε φερόμενοι ως δράστες έχουν αναγνωριστεί από τις φωτογραφίες και τα βίντεο του αγώνα και πλέον σχηματίζεται δικογραφίας εις βάρος τους. Μάλιστα όπως ενημερώνει η αστυνομία όταν όλα θα είναι έτοιμα θα προβεί και σε συλλήψεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!