Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τόνι Ρότεν μιλάει ο ιταλικός Τύπος. Σύμφωνα με το δημοσιευμα η Βασίλισσα έχει καταθέσει πρόταση στον 27χρονο ποιντ γκαρντ και περιμένει την τελική του απάντηση. Ο Ρότεν είναι θετικός αλλά ζήτησε χρόνο καθώς θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει ομάδα στο ΝΒΑ ή την Ευρωλίγκα, αναφέρει το δημοσίευμα. Ο Ρότεν ξεκίνησε την καριέρα του ως τεράστιο ταλέντο στο ΝΒΑ αλλά δεν είχε ανάλογη εξέλιξη. Τελευταία του ομάδα ήταν η Μπανταλόνα όπου λόγω της πανδημίας πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις τέσσερις αγώνες πριν ξεσπάσει η πανδημία μετρώντας 11,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ κατά μέσο όρο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Εξαιρετική λύση. Παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκας. Τον είχε στο στόχαστρο και ο Μπαρτζώκας για τον Ολυμπιακό τον περασμένο Γενάρη. Αμυντικά που ρωτάει ένας φίλος, τον βοηθάει πολύ το μπόι του, δεν θα τον σημαδεύουν οι αντίπαλες άμυνες όπως γινόταν στο Final 8 με τον Ράις.
Μακάρι! Ας έρθει επιτέλους ένα ψηλό guard (1.98) στην ομάδα, που τόσο μας λείπει (ο Κατσίβελης είναι βοηθητικός). Παίζει και τις 2 θέσεις (combo) και είναι αριστερόχειρας κάτι που είναι αβαντάζ. Δεν είμαι σίγουρος πως είναι αμυντικά αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει. Τον θυμάμαι πάντως εκτός από πολύ καλό επιθετικό, και αρκετά ενεργητικό στην άμυνα με την Ανβίλ που ήταν στον όμιλό μας πέρσι.
Το ΜΕΓΑΛΟ του προσόν είναι η άμυνα. Το ΜΕΓΑΛΟ του μείον το τρίποντα. Πάντως βρίσκει σκορ όπως θέλει εκτός του τριποντου. Βάζει τό κορμί του τόσο άριστα στο μπασιμο πχ που δεν κόβεται. Θα έλεγα τόσο καλά όσο το βάζει μόνο ο Καλάθης πχ στην Ευρώπη.
Όντως δεν τον θυμάμαι σουτέρ αλλά περισσότερο δημιουργό με σκορ από μέσα τρυπώντας την άμυνα. Αμυντικά αυτό που θυμάμαι είναι η ενέργεια, τα γρήγορα πόδια και ότι έκλεβε μπάλες. Αν πραγματοποιηθεί φαίνεται στοχευμένη κίνηση που θα κουμπώνeι περισσότερο στις ανάγκες της ομάδας σε σχέση με το Rice. Για σκόρ με σουτ απ'έξω υπάρχουν Langford & Lojeski.
Πολυ καλος αλλα η ομαδα εχει ηδη 6 ξενους. Αραγε θα παμε στο 4 με Λινο και Ματσιουλις μονο? Προβλημα θα ειναι γιατι και ο Σλοτερ ειναι λιγο ευθραυστος.
5 έχει φευγουν οι Ράις και Ατκινς
Δεν το ηξερα για τον Ατκινς, αλλα θα παμε χωρις 4αρι?
Τον τελικο τον χασαμε γιατι στο δευτερο δεκαλεπτο που δεν μπαινανε τα σουτ δεν μπορεσαμε να βαλουμε 4-5 καλαθια μεσα απο την ρακετα. Και ο κοουτς ειχε δωσει την εντολη αλλα δεν μπορεσαμε να ποσταρουμε κοντυτερο αντιπαλο ουτε μια φορα.
Ο μαχητης Μασιουλις πλεον δεν μπορει λογω της ηλικιας και ο Λινος αν και το εχει, στα δυσκολα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δειχνει να φοβαται οπως και ο Γιανκοβιτς.
Δεν ξερω, μεγαλο ρισκο!
Καλος παικτης αρχισκορερ τυπου λανγκφορντ μπορει να παιξει και στις 2 θεσεις στα γκαρντ..μακαρι να ερθει..
Τζονυ Ρότεν?
Μιλάμε για παιχτάρα....μακάρι να έρθει και ο Rice δε θα μας λείψει καθόλου....
Πολύ καλός παίκτης, μακάρι. Έπαιζε στην Πολωνική που αντιμετωπίσαμε στον όμιλο πέρυσι.